Badalona, 7 de juny de 2022

ON PODEM ANAR?

Què podem veure?

Dimecres 8 de juny, a dos quarts de nou del vespre, el grup de teatre musical de l’Orfeó Badaloní, a l’Espai Tolrà, mostrarà tot el que ha estat treballant durant la temporada. Les nostres estrelles protagonitzaran una adaptació de La família Adams, el musical,  una obra amb cançons d’Andrew Lippa, llibret de Marshall Brickman i Rick Elice i direcció de Júlia Cortina i Laura Font.

Dins el programa de festes de l’AV Iris-Sol-Casagemasdivendres 10 de juny, a dos quarts de vuit del vespre, s’ha programat un concert amb el Conjunt de Cambra del Conservatori de Música de Badalona, el qual tindrà lloc al local social de l’entitat, situat al carrer de la Riera de Canyadó, 3.

L’any 2022 és molt especial per a l’Associació de la Guitarra de Badalona, ja que l’entitat compleix deu anys i el seu aniversari es vol commemorar coincidint amb el de tres lutiers. Els tres artistes són José Luís Romanillos, Ignacio Fleta i Enrique García.  El primer acte tindrà lloc dissabte 11 de juny, a les set de la tarda, a la nau 3 del Centre Cultural l’Escorxador, amb el Concert de primavera, en homenatge a J. L. Romanillos. Anirà a càrrec del guitarrista Miguel Javaloy, que interpretarà amb la guitarra núm. 776 , La playeraL’acte serà presentat per Antonio Manjón i Juan Pellisa.

Dissabte 11 de juny, a les set de la tarda, al Círcol, Teatre la Llavor (Guineueta 2019), presentarà un treball teatral inspirat en el text Person.ah!, d’Anna Albadalejo, creat per Suelen de Olivera, Eduard Pons, Oscar Sánchez, Balteria Kutchava, Antony Castillo, Miguel Moncunill, Carlos Crespo, Santi Escudero, Luis Latorre i Roque Martínez.   

Diumenge 12 de juny a les dotze del migdia (horari de vermut) a l’AV del Centre, actuació d’El Sobrino del Diablo + Albert Lario. El Sobrino és un cantautor amb  fama de ser un dels músics que s’ha fet famós per unes cançons en les quals es mesclen estils diversos, però que tenen en comú el to irònic i festiu amb què critica sense pietat el món en el qual vivim i aprofita els últims moments de l’any 2021.

 El concert del cicle Per fi és dilluns!, de l’Escola de Música Moderna de Badalona,  el pròxim 13 de juny, a les vuit del vespre, serà una jam-session de jazz llatí que clourà el cicle que porta per títol Alternatinaamb una bona descàrrega de música llatina. Serà al badiu de l’escola, oberta a tothom i capitanejada per aquest col·lectiu de músics badalonins, entre els quals trobem els exalumnes Marta Cervera i Erik Vida.

 AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

 


 

jaume arque ferrer <jaumearque7@yahoo.es>
CCO:GLORIA PEREZ SALMERON,JOANA DOMINGO,ALICIA MIR,MARIA SOLDEVILA,ENRIC MASDEU LLEONART

mar, 7 jun a