Badalona, 14 de juny de 2022

ON PODEM ANAR?

Què podem veure?

Celebració del Corpus amb l’AV de Dalt la Vila. Enguany s’hi sumarà l’Orfeó Badaloní, amb la participació del Cor Vora Mar, en un concert que podrem gaudir al pati de la rectoria de Santa Maria. Serà divendres 17 de juny a les nou del vespre, després de la missa de les vuit hores, sota la direcció de Jaume Arimont i la sotsdirecció de Lourdes Aranaz i Jaume Lleixà.

Ja s’acosta el final de curs  i per això els cors Allegro i Veus Alegres de l’Orfeó Badaloní, dirigits tots dos per Marta Mateu, protagonitzaran un concert al badiu de l’Espai Tolrà, dissabte 18 de juny, a dos quarts d’una del migdia (horari de vermut), amb un recull de les peces més treballades al llarg de la temporada.   El cor Allegro interpretarà tres obres mixtes  (en català, castellà i una en anglès), mentre que el cor Veus Alegres sorprendrà amb noves cançons.

Inici de la cinquena edició del Festival de Música Gran Sol 22, dissabte 18 de juny, a les deu del vespre, a l’amfiteatre del parc del Gran Sol, amb l’actuació de Medina Azahara, reconeguda com una de les agrupacions més emblemàtiques de l’anomenat rock andalús. Presentaran la seva gira Llegó el dia. Amb aquest nou disc ha volgut reviure l’ànima i l’esperit del mític trio sevillà Triana, el qual va marcar un abans i un després en la història del rock dels anys vuitanta, cosa que farà que la seva música i el seu llegat continuïn vius.

Diumenge 19, a les set de la tarda, al Círcol, es representarà Yerma (a trompicones)? a càrrec d’un grup denominat UT AL CARRER, amb guió i direcció de Mar Serra (suposem que és l’actriu i directora badalonina)No en sabem res més, però això és el que està anunciat.

Diumenge 19 de juny, a les vuit del vespre, a l’església de la Comunitat dels Carmelites Descalços, amb la Capella de Música de l’Orfeó Badaloní al capdavant, tindrà lloc un extraordinari concert en el qual, a part d’obres de Haendel i Mozart, es cantarà el Glòria  de Vivaldi, que serà interpretat per la Capella de l’Orfeó, la Coral Tianenca i l’Orquestra de Cambra In Illo Tempore. Esther de Campos en serà la soprano, Aleksandra Timojefeva, la mezzosoprano, i la direcció anirà a càrrec de Jordi Sánchez-Caroz.

 AMICS DEL TEATRE ZORRILLA