Badalona, 21 de març de 2022

ON PODEM ANAR?

Què podem veure?

Al llarg d’aquesta setmana vam tornar a gaudir l’EMMB SONA! Sis dies de concerts per acabar el curs, amb la participació de dos-cents cinquanta  alumnes. Arribades  les acaballes d’aquesta programació, dimecres 22, hi haurà la  traca final amb sorpresa inclosa a la plaça de Font i Cussó, davant de l’escola.

Diumenge 26 de juny, a les set de la tarda, al Teatre Zorrillal’Orfeó Badaloní  l’Ateneu presentarà el concert De l’òpera al musical, en el qual,  amb motiu del centenari, les corals de l’entitat es retrobaran en un concert per representar òpera clàssica i moderna d’una manera molt especial.                                                   Hi participaran el Cor Nausica -que ha assajat amb la seva directora habitual, Marta Mateu-, la Capella de Música de Badalona de l’Orfeó Badaloní, el Cor Projectes i el Cor Orfeó Badaloní. Com a solistes, gaudirem de les veus de Rosa Cristo, M. Carme Mateu, Gisela Parodi, Nadia Ruseva, Jaume Fonollà i Marçal Subiràs. Tots els cors cantaran conjuntament i estaran dirigits per tres mestres:  Òscar Peñarroya, Emmanuel Niubó  i Jordi Sánchez-Caroz. A més, comptaran amb l’acompanyament musical de l’Orquestra Vivace Assai. La tarda vespre fa la impressió que promet!

Dimarts 28, a les set de la tarda, a l’Espai Betúlia, la nostra Associació, Amics del Teatre Zorrilla, portarà a terme l’última sessió de lectures dramatitzades incloses dins el II Cicle de Teatre a Cau d’Orella, amb la lectura de dues comèdies curtes que al seu dia van participar en el Concurs d’Obres de Teatre Breu.           La primera obra que es llegirà serà un text de Ramon Pons i Fanny FerranAixò serà un èxit!,  finalista l’any 2018. Els lectors seran Montserrat Riba i Carles Armengol.                                                                             El segon text que està previst de llegir serà Guix, original de Gerard Bidegain, finalista l’any 2015, i la lectura estarà protagonitzada per Felicitat Arqué i Jordi Arnal.  Joan Vidal serà qui es farà càrrec de l’espai sonor i la direcció és a càrrec d’Albert López Vivancos.                                                                                               Per a qui vulgui, en acabar les lectures hi haurà un bocí de coca amb vi bo. 

 AMICS DEL TEATRE ZORRILLA