28 de juny de 2022

ON PODEM ANAR?

Què podem veure?

Dimarts 28, a les set de la tarda, a l’Espai Betúlia, la nostra Associació, Amics del Teatre Zorrilla, portarà a terme l’última sessió de lectures dramatitzades incloses dins el II Cicle de Teatre a Cau d’Orella, amb la lectura de dues comèdies curtes que al seu dia van participar en el Concurs d’Obres de Teatre Breu.           

La primera obra que es llegirà serà un text de Ramon Pons i Fanny FerranAixò serà un èxit!, finalista l’any 2018. Els lectors seran Montserrat Riba i CarlesArmengol.                                           

 El segon text que està previst de llegir serà Guix, original de Gerard Bidegain, finalista l’any 2015, i la lectura estarà protagonitzada per Felicitat Arqué i Jodi Arnal.  Joan Vidal serà qui es farà càrrec de l’espai sonor, i la direcció és a càrrec d’Albert López VivancosPer a qui vulgui, en acabar les lectures hi haurà un bocí de coca amb vi bo. 

 Dissabte 1 de juliol, a dos quarts de nou del vespre, a la fàbrica de l’Anís del Mono, començaran les Nits d’estiu, organitzades pel Museu de Badalona. S’inauguraran amb una visita guiada a la fàbrica i un concert a la fresca, al pati de la mateixa fàbrica, a càrrec de Pierre-Arnaud Quartet. La proposta d’aquesta formació de jazz, un xic atípica, amb trompeta, guitarres i contrabaix, ens convida a fer un viatge entre el swing americà dels anys trenta i la música popular francesa, bressolats per la veu de timbre ronc i vibrato discret del seu carismàtic cantant, Pierre-Arnaud. Formació: Pierre-Arnaud Bourhis, veu i guitarra; Nicolas Rugolino, trompeta; Neter Calafati, guitarra i Juan Carlos Buchan, contrabaix.

 Divendres 1 de juliol, l’espectacle que obrirà les Nits al Port de Badalona, ​​a les deu del vespre, serà a càrrec de La Chica de Ayer, una banda instal·lada als grans hits del pop espanyol dels 80 i 90, que gira al voltant de les veus de Mayte Cerón i Manolo Gonzalez, ben acompanyats per Pepe Cerón a la guitarra, Didac Parra al baix i Gus Ferreti a la bateria. En aquesta ocasió s’afegeixen a la banda dos músics excepcionals: a la guitarra solista, Fredy Fresquet i al piano i teclats, Fran Suarez. Sessió de tancament a càrrec del DJ Resident.

 Dissabte 2 de juliol, a les deu del vespre, ocuparà l’escenari de les Nits al Port l’actuació de Suspicious Band – Tribut Elvis Presley, una banda molt arrelada al Maresme, amb David Pons al capdavant. Es tracta d’un conjunt molt ben acoblat, que no només es permet passejar amb fidelitat a través del repertori fonamental del rei del rock, sinó que també inclou escapades puntuals cap al R&B més clàssic. Respectar The King Elvis, i a més a més, posar en valor el seu segell reconegut són les premisses principals de la banda.. Sessió de tancament a càrrec del Dj Resident.

 TrencaMandres oferirà diumenge 3, a les vuit del vespre, una altra Nit al Port, amb una gran varietat de possibilitats per als petits, com ara l’animació infantil, la festa de l’escuma, el pallasso Xisclet, Espectables Bressol, titelles, balls, revetlles, discomòbil i l’home orquestra. Un ventall de possibilitats que no podem deixar escapar. Sessió de tancament a càrrec del DJ Resident

 AMICS DEL TEATRE ZORRILLA