Badalona, 4 de juliol de 2022
 
ON PODEM ANAR

Què podem veure…

 Dijous 7 de juliol, a l’Espai Betúlia, a les set del vespre,  Ferran Compte descobrirà les curiositats de Norma, lòpera en dos actes de Vincenzo Bellini, amb llibret de Felice Romani, basat en una tragèdia d’Alexandre Soumet. Aquesta és una òpera de bel canto, el personatge protagonista de la qual, Norma, es considera com un dels més difícils del repertori de soprano. No sols és l’obra mestra i més coneguda de Bellini, sinó la més universal i la que millor aguanta el pas dels anys. L’enlluernadora ària casta diva és una de les grans peces del bel canto, i una dura prova per a qualsevol soprano. .

 

Dijous 7, a les set del vespre tindrà lloc a la sala Josep Uclés del Centre Cultural del Carme, la inauguració d’una exposició interactiva, que porta per títol 29 Yeqrs of Music Artwork, i després hi haurà un concert acústic a càrrec de Daniel Felices, a la terrassa del Centre.

 Divendres 8 de juliol, a dos quarts de nou del vespre, visita guiada a l’Anís del Mono i concert a la fresca del pati de la fàbrica a càrrec de Muchacho & los Sobrinos. Són amics d’infància, compares i germans. Són l’herència de Peret, el rei de la rumba, i també de grans noms com el Pescaílla, Chipén o Estrellas de Gràcia. La seva rumba catalana, pura i autèntica, omplirà de festa i de gresca la nit de Badalona. Formació: Miguel Serviole “Muchacho”, guitarra i veu; Francisco Batista “Rambo”, percussions, palmes i veus; Samuel García López “Sam”, guitarra i veus, i dos convidats especials.

 Divendres 8, NITS AL PORT DE BADALONA 2022. Port de Badalona, » Moll Nord, a les deu de la nit, actuació THE BEST. TINA TURNER. Banda de tribut que recull amb la màxima fidelitat el repertori de la gira mundial de Tina Turner del 1990, la seva etapa més gloriosa, amb tots els seus grans èxits. El recinte estarà obert des de les set del vespre fins a la una de la matinada. Ho organitza: Marina de Badalona

Dissabte 9,  a les deu del vespre, al Pg. Marítim, davant el Pont del Petroli,  CONCERT VIU L’ESTIU AMB MÚSICA, actuació del grup Doo Wop Club. Ho organitza: Ajuntament de Badalona.

 Dissabte 9,  NITS AL PORT DE BADALONA 2022. Port de Badalona, » Moll Nord, MONÒLEGS a. càrrec de SERGI MARÍN, a les vuit del vespre.  Vuit anys d’experiència en el circuit de comèdia Stand-Up avalen aquest humorista d’estil propi i per a un públic de mentalitat oberta. Amb ell es comprovarà que l’humor i el dolor sempre van agafats de la mà!.

A les deu de la nit  CALLE HABANA, oferirà salsa cubana, en un concert de música caribenya. Ho organitza: Marina de Badalona

.

 Diumenge 10 de juliol, a dos quarts de dotze del matí, al  Teatre Zorrilla, actuació de MEL DANCE COMPANY, amb un espectacle de dansa, que porta per títol Broadway el musical. (No en sabem res més).

 

Diumenge 10, NITS AL PORT DE BADALONA 2022, Port de Badalona-Moll Nord, a les vuit del vespre, organitzat per  Marina de Badalona, actuació de Santi Rovira, actor i narrador amb més de quinze anys d’experiència en l’art de contar històries, és un bruixot de la paraula que utilitza els seus recursos per seduir a qui l’escolta.

 AMICS DEL TEATRE ZORRILLA.