Badalona, 19 de juliol de 2022

ON PODEM ANAR?

Què podem veure…

A Badalona la gent de teatre estem radiants d’alegria!. Per fi un ajuntament o més ben dit, una Regidoria de Cultura ha escoltat una iniciativa ciutadana i ha organitzat LA CLACA, un FESTIVAL D’ARTS DE CARRER, amb estreta col·laboració amb la gent de teatre d’El Círcol. Es tracta d’una nova proposta cultural de difusió de les arts escèniques al llarg de quatre dies, 21, 22, 23 i 24 de juliol, i en diversos espais de la ciutat.

L’inici serà el dijous 21 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, Espai de la Casa Clara. La Dramàtica d’ El Círcol, representarà una adaptació teatral sobre un dels relats breus de Mercè Rodoreda, EL PARC DE LES MAGNÒLIES.

La mateixa nit, a dos quarts de nou del vespre, a l’Espai de la Glorieta del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, hi haurà l’actuació de la companyia de La Industrial Teatrera, amb el seu espectacle HERÈNCIA.

L’últim espectacle, que també es farà serà al parc de Can Solei i Ca l’Arnús – Espai de la Casa Clara, protagonitzat per la companyia La Melancólica, serà ELLES.

El mateix dijous 21 a dos quarts de nou, al Racó d’en Gual de la Rambla, hi haurà un concert -assaig  a la fresca, obert a tots els públics del passeig de la Rambla que vulguin quedar-se una estona escoltant música alegre de gòspel.

 Divendres 22, a partir a les set de la tarda, LA CLACA oferirà del carrer Provença al parc de les Palmeres, un espectacle de carrer a càrrec de LES GIRAFES, de Xirriquiteula Teatre.

A les vuit els que portaran l’alegria del teatre al carrer seran el grup Art en Acció Teatre, amb el seu espectacle, POSEM-NOS CÒMODES.

Una vegada acabi aquest espectacle, a dos quarts de nou, al mateix parc de les Palmeres, es podrà gaudir de l’actuació del grup Cirkofònic, amb l’espectacle TEA TIME.

 Dins de les Nits d’estiu del Museu a l’Anís del Mono, a dos quarts de nou, hi haurà l’actuació D’EMMA FERNÁNDEZ que presentarà el seu àlbum PRADO!, una immersió en el terreny del mambo plena de referents dels genis d’aquest gènere.

Pel que fa a les Nits al Port de Badalona 2022, divendres 22, a les deu del vespre, actuació D’ELS VIVANCOS, en què  brindaran sobre l’escenari la immortalitat de l’art. Un meravellós espectacle de flamenc.

 Dissabte 23  seguirà la programació de LA CLACA. i a les vuit del vespre, S’arruga traurà a passejar pel passeig Marítim  dos dracs velocidragons.

A les nou del vespre, LA CLACA oferirà l’actuació de la companyia Maduixa, amb el seu espectacle, MIGRARE, pel passeig Marítim, a l’altura del carrer Cervantes.

A la mateixa hora, des del port de Badalona, a les Nits al Port 2022. hi haurà l’actuació del monologuista CARLITOS.

Nits al Port 2022 tancarà els espectacles del dia 23 amb l’actuació, a la part del moll nord, de XAVIER SORONELL, en un concert-tribut a Eric Clapton.

 L’últim dia d’espectacles englobats dins de LA CLACA s’inicia diumenge 24, a les set de la tarda, quan XA! Teatre, presenti el seu espectacle itinerant,  GRANDS , des del passeig Marítim, a l’altura de la plaça del Patí a Vela fins a arribar a l’altura del carrer Cervantes.

A les vuit, l’espectacle es traslladarà a la Rambla, a l’altura de l’Escola del Mar, amb l’actuació de la Cia. Anna Confetti, que presentarà l’espectacle de tres personatges i una cadira, que porta per títol A LA FRESCA.

Per acabar, l’espectacle tornarà a les nou del vespre al passeig Marítim a l’altura del carrer Cervantes, altra vegada amb actuació de la companyia XA!, i el seu espectacle AIGUA, que s’encarregarà  de tancar aquesta primera edició de LA CLACA.  

A les vuit del vespre, Nits al Port de Badalona 2022, presentarà l’espectacle Americanus, Havaneres, un repertori pensat perquè la gent s’ho passi bé, buscant l’emoció i la participació. Les havaneres i la cançó de taverna no deixaran el públic indiferent.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA.