Badalona,  26 de juliol de 2022

ON PODEM ANAR?

Què podem veure:

Nits al Port de Badalona 2022. Organitzat per Marina Badalona, al Port de Badalona-Moll Nord, dijous 28 de juliol, a les vuit del vespre, s’oferirà una nit de Pasión Flamenca. Desconeixem els actuants que participaran.

Posteriorment, a les deu vespre, actuació del monologuista Carlos del Pozo, un artista que després d’haver passat pel cinema, teatre, ràdio i televisió, ara també es dedica als monòlegs en clau humorística.

Dijous 28. a les set de la tarda, al badiu de l’A.V. del Centre, del carrer Sant Miquel, tindrà lloc el concert de Lluís Platero, que ha titulat: Un mar en pau és possible, que comptarà amb la participació de l’Esbart Sant Jordi de l’Orfeó Badaloní.

Divendres 29 de juliol, a partir de les deu del vespre, el Moll del Nord del Port de Badalona, serà l’escenari d’un concert – tribut a Dire Straits, a càrrec dels Sultants of Swing, un altre espectacle organitzat per Marina de Badalona.

 La primera hora del dissabte 30 de juliol, a les vuit del vespre, al Moll del Nord, les Nits al Port de Badalona, presentaran un espectacle  protagonitzat pels Grimpallunes, en què, hi haurà danses i cançons perquè petits i grans puguin ballar, saltar i cantar des dels més grans i més petits.

La Nit al Port, seguirà a les deu del vespre, amb un tribut a U2 Rock – i Love Please U2, que aconseguirà impactar i emocionar el públic més escèptic, gràcies a una posada en escena imponent, músics impecables i uns himnes que són banderes de diverses generacions.

Dissabte 30 de juliol, a les deu del vespre, l’Escorxador serà l’escenari d’un concert viu amb música, que tindrà com a protagonista la cantant malaguenya Paula Domínguez, que va arribar a Barcelona als divuit anys, per iniciar la seva carrera artística. Finalment va aconseguir la llicenciatura en estudis musicals superiors en la modalitat de flamenc al Taller de Músics.

Diumenge 31 de juliol, a les nou del vespre, les Nits al port de Badalona 2022, oferirà un Concert per la Pau a favor dels refugiats ucraïnesos i sirians, els beneficis del qual aniran destinats a: Horizon For Syrians i Associació Ucraïna al Cor Hi actuaran: el pianista Ralph Zurmühle; el grup Oyuna Baturova, el grup de dansa armènia Hayo i el ballet Vecherinka.

 Tornarem el setembre, aquest any ja tenim programació oficial, esperem que la Garrotxa ens ofereixi millor tempts!

 BONES VACANCES!!

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA.