Badalona, 7 de febrer de 2023

ON PODEM ANAR?

Què podem veure:..

Si aquesta agenda arriba a temps, avui dimarts 7 de febrer, el Festival de màgia Li-Chang, torna a portar  a les biblioteques les actuacions de màgia. Les actuacions per a públic infantil i familiar, tindran lloc  a:   Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté, avui dilluns 7 de febrer, a dos quarts de sis, amb el Mag Koko.

Biblioteca Pomar, dimarts 8, a dos quarts de sis, amb la maga Joana Andreu

Biblioteca Lloreda, dimecres 9, a dos quarts de sis, amb David el Mag

També avui dimarts 7 de febrer a l’A.V:V. del Centre , a dos quarts de sis de la tarda, tindrà lloc una taller  de  titelles amb espectacle inclòs, a càrrec de Clara Algaba, per a nens de 2 a 10 anys, on aquests tindrà un cert protagonisme.

Mar Serra Grup torna a la sala Enric Borràs del teatre Margarida Xirgu, dissabte 11 de febrer, a les vuit del vespre, per presentar-nos Vívit, un viatge per la mediterrània. La sonoritat de Vívit, el seus tercer i darrer treball discogràfic, és essencialment mediterrània perquè en l’origen compositiu dels temes hi ha cançons d’arreu. El conjunt estarà format per: Mar Serra (piano); Lluna Aragón (violí); Gabriel Amargant (clarinet); Marti Serra (saxo); Bartomeu Barenghi (guitarra); Pau Lligadas (contabaix) i Joan Vidal (bateria).

L’Orfeó Badaloní – L’Ateneu,  dissabte 11 de febrer a dos quarts de set de la tarda ha organitzat al Museu de Badalona, La bogeria a l’òpera per fer un recorregut per la història i les escenes de la bogeria més fascinants del món de la lírica, amb el periodista i divulgador musical Albert Galceran

Aquest acte ha estat possible gràcies al patrocini de Tanatori de Badalona

 

Diumenge 12 de febrer, a la sala Enric Borràs, del teatre Margarida Xirgu,  a les sis de la tarda, primera sessió del Memorial Li-Chang 2023 als escenaris, amb ´l’actuació del Mag Edgard, amb el seu reconegut segell de qualitat i teatralitat, ens porta al Memorial Li-Chang Somriures, un espectacle de màgia familiar  lleuger, fi, dinàmic i alegre per a tota la família que busca apassionadament donar-nos tots els motius per fer bona aquella frase que diu: “avui és un bon dia per somriure”.

 

Torna el cicle Enjoy the Silence a El Círcol! En aquesta ocasió, diumenge 12 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, proposen gaudir en acústic d’Antonio Arco. El músic de Granada, ens oferirà un concert a cau d’orella per emocionar-nos amb la seva música.  De nom artístic Arco, es un cantant, guitarrista, compositor, escriptor y lletrista espanyol, conegut  anteriorment por haver integrat la banda granadina El Puchero del Hortelano fins a finals de 2015.​ A principis de 2016 va començar la seva  carrera en solitari.

 

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué i Ferrerf