Què podem veure 

Aquest dilluns 17 de juny, a les set de la tarda, a l’Espai Betúlia, la nostra associació tancarà  la temporada amb una altra sessió de Teatre a Cau d’Orella –la seixanta-tresena amb la lectura dramatitzada del text de Carlo Goldoni, La Serva Amorosa,  de Josep M. Balaguer. Hi intervendran Ramon Barbosa, Sergi Dueñas, Natàlia Esquinas, Jaume Forés, Joan Guillen, Guillem Niubó, J. Ramon Pallejà, Montse Riba i Sandra Sánchez,  i Roser Fernández com a directora. 

 Dijous 20 de juny, a les set de la tarda, a l’Espai Betúlia i en el marc de l’exposició “Les grafies de l’ombra. Poètica del temps en la fotografia d’Edu Barbero”, el fotògraf i artista visual Edu Barbero presentarà i explicarà l’obra exposada. A continuació hi haurà un recital de poemes centrat en la temàtica del temps a càrrec d’alguns dels poetes que participen en la mostra, com ara Edu Barbero, Eduard Sanahuja, Juan Carlos Peña, Tònia Passola, Gustavo Vega i J. Antonio Arcediano. 

A l’amfiteatre del parc del Gran Sol, divendres 21, a les deu del vespre, i dins de les festes de Sant Joan de Llefià,  en el marc de la 7a edició del Festival de Música Gran Sol, tindrà lloc l’actuació de Paco Candela, considerat una de les millors veus del país. L’artista sevillà, iniciat en el món de la música, va entrar a formar part com a solista al Grup de Dansa de Sant Ildefons de Mairena del Aljarafe. Es va introduir en el flamenc participant en concursos i intercanvis de penyes. És aquest moment que van començar els seus primers concerts. 

També en el marc de la 7a edició del Festival de Música Gran Sol,  dilluns 24, festivitat de Sant Joan, a les deu del vespre, de nou el parc de Gran Sol serà l’escenari de l’espectacle Konjaleo,  un espectacle liderat pel guitarrista i compositor de Tordera, Diego Cortés, que compta amb la col·laboració de l’Asociación Flamenco Vivo de Badalona. Una producció que connecta amb les essències del flamenc i que combina qualitat tècnica, avantguarda i sentiment.  Està pensada per arribar a tots els públics.

 AMICS DEL TEATRE ZORRILLA 

Jaume Arqué i Ferrer