Badalona 31 de desembre de 2017

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

El dijous 4 de gener, A Grup Vocal, ens porten a Badalona, el seu Artaban, la llegenda del quart Rei Mag, un espectacle de teatre musical per a tota la família, creat per Marc Sambola, Yasmina Rincón i Marc Rosich, amb coreografies de Bealia Guerra i dirigit per Marc Argelet, a partir de la novel·la curta de Henry Van Dyke. Es tracte d’un espectacle màgic que pretén ser una activitat lúdica i pedagògica en que es parla amb un llenguatge desenfadat i, sovint en clau còmica, de valors com ara l’amistat, el respecte i la confiança en un mateix.

La nit de Reis és una d’aquelles nits especials. En Blai, curiós de mena, no pot dormir i vol comprovar si realment els Reis Mags entren a casa seva perquè aquest any s’ha portat especialment bé. La seva germana Clàudia el descobreix, però en comptes de renyar-lo, li proposa fer un viatge màgic a través de la llegenda del príncep Artaban, el quart Rei d’Orient.

 Última setmana de vacances escolar amb la festa dels Reis Mags i penúltima representació d’Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, a càrrec de la Dramàtica del Círcol, el 7 de gener, a les sis de la tarda, amb direcció de Toni Forteza.

Amics del Teatre Zorrilla

Jaume Arqué i Ferrer.

                                                            VENTURÓS  ANY  NOU!!!