Badalona 09 de gener de 2018

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Estrenem un nou any, un any on a la tardor commemorarem 150 anys de la inauguració del petit coliseu badaloní com és el Teatre Zorrilla i que actualment està al servei del públic badaloni, no sense que hagi passat per moltes vicissituds.

 Donat que el Círcol va exhaurir totes les localitats de les representacions programades, aquest dissabte 13 de gener, a les sis de la tarda es tornarà a oferir una nova representació de format reduït d’hora i mitja de durada d’Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres.

 Dissabte 13 de gener de 2018, a les vuit del vespre, a l’església de Santa Maria, es representarà l’espectacle poètic-contemplatiu Arquitectures de l’Ànima. Es tracte d’un espectacle contemplatiu que vol ser invitació a un camí de construcció de la pròpia interioritat, basat en el llibre homònim de Francesc Grané, amb direcció de Toni Grané.

La programació prevista pel Círcol, començarà diumenge 14, a les sis de la tarda, amb la representació d‘El Guaperas, una comèdia d’embolics d’enamorats escrita, dirigida i protagonitzada per Xavi González, nova referència de l’humor a Catalunya i Ana Llorente, la seva companya. En Joan rep la visita d’una antiga amiga uns dies abans que es casi amb un amic comú. Bon humor per obrir 2018!

El Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, acollirà el diumenge 14 de gener de 2018, a les sis de la tarda, un Concert de Nadal, amb obres de Johan Sebastian Bach i Benjamin Britten, a càrrec del cor DEXCOR, del Conservatori Professional de Música de Badalona, acompanyats al piano per Anna Puigmartí, sota la direcció de Montserrat Pi.

 Amics del Teatre Zorrilla

Jaume Arqué