24 d’Abril de 2019

ON PODEM ANAR?  (2)

Això és el que us oferim…

Cal tenir en compte que la notícia que us hem ofert, del concert de la Companyia Modus Operandi, el lloc de celebració no és l’Espai Tolrà de l’Orfeó Badaloní, si no l’escenari del Círcol. Aquest ha de ser el redactat:

 Dissabte 27 d’abril, a les nou del vespre, al Círcol, la Companyia Modus Operandi, oferirà l’espectacle MÚSICA: AL DENTE, un muntatge que vol retre homenatge a les òperes més conegudes. Una manera diferent d’escoltar i veure òpera. Sense complexos ni rigideses. Accessible i divertida. L’espectacle conté catorze temes interpretats en directe sota la direcció de Pere-Mateu Xiberta. L’objectiu és oferir un espectacle líric i teatral en què l’òpera és l’element principal.

Aprofitant aquest error us comuniquem que:

Dilluns 29, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Espai Betúlia, la nostra associació ha organitzat un nou col-loqui, que porta el títol de TEATRE I…ELS MUSICALS ACTUALS. La mesa, mode-rada per Josep Maria Balaguer, comptarà amb la presència de Jordi Almirall, actual director de l’elenc de La Palma de Teià, un dels elencs catalans que millor representa musicals; Miquel López, el periodista badaloní gran coneixedor dels musicals; Oscar Peñarroya, el compositor, pianista i director musical, un dels creadors del grup L’Oca Underground i actual director vinculat a l’Orfeó Badaloní i Jordi Pérez Solé, actual professor de batxillerat escènic professor de l’Institut Berenguer IV de Santa Coloma i coordinador artístic, director i dramaturg a OFF LICEU.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué i Ferrer