• Badalona 23 de febrer de 2021

  ON PODEM ANAR?

  N’estàvem assabentats, però volíem llegir el comunicat que l’Orfeó Badaloní, havia d’emetre i l’he rebut tot just ha estat enviada l’agenda d’aquest cap de setmana i donada la importància de l’acte el transmeten per si algú vol assistir-hi.

  Així doncs dissabte 27 de febrer, a les 18.30 hores, al Círcol Catòlic, l’Orfeó Badaloní, celebrarà l’acte inaugural del Centenari de l’entitat.

  El comunicat diu així:  Un col·lectiu viatge personal és l’acte inaugural del centenari de l’Orfeó Badaloní, l’Ateneu.

  Es tracta en bona part un exercici de memòria històrica que es va desgranant a partir de la conversa entre una periodista, la badalonina Sara MUÑOZ, col·laboradora del mitjà El Punt Avui, i una sòcia de l’Orfeó que ha aconseguit projecció internacional, Iolanda LLANSÓ.

  LLANSÓ, impulsora de la companyia Xirriquiteula Teatre, explicarà quins són els valors que va aprendre de petita en una entitat cultural com la nostra. A través dels seus records, viatjarem a la història de l’Orfeó i també al de l’evolució de la cultura a Badalona.

  Durant l’acte, presentat pel president de l’entitat Ricard ABELLÁN, es farà una pinzellada pel programa d’activitats previstes per celebrar aquestes deu dècades. També es farà el primer visionat públic del vídeo promocional de l’entitat que s’ha editat amb motiu de l’efemèride.

  Així mateix es projectaran enregistraments de diverses persones del món de la cultura local que feliciten l’aniversari de l’associació.

  ENTRADA LLIURE

  AFORAMENT LIMITAT. Per assistir com a públic cal haver-se inscrit abans (tel. 933843713) i deixar les vostres dades de contacte.
  AMICS DEL TEATRE ZORRILLA.
  Jaume Arqué i Ferrer

jaume arque ferrer <jaumearque7@yahoo.es>
CCO:BIBLIOTECA CANYADO,EULÀLIA MONÉS GRESELY,PEP TUGUES,MONTSERRAT RODRIGUEZ COLOMER,TERESA FERNANDEZ RODON

mar., 23 feb. a las