11 de juliol de 2017

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Segueixen els festivals musicals. N’hi ha per a tots el gustos, així que… a passar-nos-ho bé!

Les Nits d’Estiu als Badius 2017 ens oferiran música clàssica dijous 13 de juliol, a dos quarts de nou del vespre, al badiu de la Casa Tolrà, una casa modernista construïda l’any 1909  per l’arquitecte Joan Amigó i Barriga al carrer d’Enric Borràs, 19. El concert anirà a càrrec del QUARTET KAPDINSKY, format per quatre joves estudiants del Conservatori Superior de Música del Liceu: Carles Ramos i Georgina Muntadas al violí, Laura Jover a la viola i el badaloní Guillem Bautista al violoncel.

Divendres 14, a les nou del vespre, a les Nits d’Estiu organitzades pel Museu de Badalona, al pati de la fàbrica de l’Anís del Mono, podrem veure l’ACOUSTIC GUIRI, una formació instrumental que s’inspira, per elaborar la seva proposta, en el jazz manouche (un estil musical creat i popularitzat per Django Reinhard o Stéphane Grapelli). Un repertori carregat de ritme i swing, directe i melòdic  i ple de calidesa i personalitat.

Quant a la cinquena edició de les NITS AL PORT DE BADALONA, divendres 14, a les deu del vespre, tindrà lloc l’actuació de VICTÒRIA RIBA, una tianenca posseïdora d’una veu excepcional i una contagiosa sensibilitat que la consagra com una de les grans promeses de la música. A més, també hi haurà l’actuació del colomenc RAFAEL BUENO, molt conegut com a participant del programa televisiu La Voz (Telecinco). Bueno ha passat per totes les penyes flamenques del nostre entorn i en l’actualitat està aconseguint un èxit rere un altre.

El dissabte 15, a les deu vespre,  nou  espectacle també dins les V NITS AL PORT DE BADALONA, en aquest cas de folklore d’origen gallec i andalús. Hi actuaran cinc entitats de Badalona, com són els gallecs Agarimos, els cors de la Germandat de Badalona, Flamenco Vivo, el Centre Cultural Rociero de Nuestra Señora de la Esperanza i ACRA Ciudad Badalona.

 El mateix dissabte 15, a les vuit del vespre,  continuen les Tardes en Viu, organitzades per l’Orfeó Badaloní al badiu de la Casa Tolrà, amb l’actuació de l’ORQUESTRA DE MAR. Aquesta formació musical té poc més de mig any de vida i està formada per músics del Maresme, Badalona i Barcelona. Són estudiants de conservatori o escoles de música i d’edats variades (principalment joves d’entre 18 i 25 anys).

Amb motiu de les Festes del Carme (que celebra la comunitat carmelita), dissabte 15, a les vuit del vespre, l’església dels Pares Carmelites acollirà un concert a càrrec del grup badaloní GÒSPEL SENTITS. Actualment, aquest grup està format per una setantena de cantaires, oberts a acollir qualsevol persona que vulgui formar-ne part.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

 

Sapigueu que seguim informant dels actes de teatre, música i dansa que ofereix el festival GREC 2017. Ho podeu veure a la nostra web: www.escena.cat