Badalona, 23 de febrer de 2021

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim.

JA ES POT SABER QUINA ÉS LA MILLOR OBRA QUE VAM VEURE L’ANY PASSAT O LA QUE  ENS VA AGRADAR MÉS . Es pot votar al Teatre Zorrilla, utilitzant el codi QR que trobareu al vestíbul, a la web d’Amics del Teatre Zorrilla  (http;//www.escena.cat), o bé directament al formulari: http://forms.gle/AppfCKBsYaH7Pdg07 

VOTEU SIS PLAU!

       Per fi és dijous!.. Aquest dijous 25 de febrer, a les vuit del vespre, serà l’Anna Martínez Norberto, qui presentarà a l’auditori del Conservatori, l’obra Al mar Maragall, un recull de poemes de Joan Maragall dedicats al mar i  transformats en cançons, per Anna Martínez (veu i  guitarra), Sandrine Robillard (violoncel) i Eli Ben Avi (percussions i efectes sonors). S’hi reuneixen diferents estils moderns com bossa nova, swing, rumba, valset mariner, folk-pop… que, fusionats amb influències del clàssic, fa que siguin temes d’un so i caràcter propers a qualsevol mena de públic.  Onze poemes i onze cançons que us portaran a un intens i dolç passeig per colors, olors i sons plens d’essència mediterrània.

 De l’1 al 5 de març, l’Escola de Música Moderna de Badalona (EMMB) oferirà en continu una setmana d’audicions, en la qual els alumnes d’instruments de l’EMMB oferiran  peces  curtes del breu repertori que s’han après, acompanyats per companys i professors. Un bon festival amb gairebé dos-cents músics. Cada tarda i també dijous al matí, en continu pel canal de YouTube de l’Escola.

 El Festival de Màgia- Memorial Li-Chang arriba a la celebració del màxim exponent, com és la Gala Internacional de Màgia, el divendres 26, el dissabte 27, a les vuit del vespre i el diumenge 29, a les dotze del migdia i a les set del vespre, al Teatre Zorrilla. Totes les gales les presentarà  Karim,  l’innovador mag i monologuista asturià. La direcció de l’espectacle correspondrà a la veritable ànima del Festival que és l’Enric Magoo.                                             

Hi Intervindran un bon elenc de mags i magues de gran prestigi els quals seran els veritables protagonistes: En primer lloc se’ns anuncia que des d’Úbeda ens arribarà la màgia teatral de Rubèn Villagrand, Premi Nacional de Màgia, amb el maletí ple de somnis.                                                                                                                                                                       

De vegades el talent per la màgia ve de família. És el cas de Solange Kardinaly, tercera generació d’una família de mags portuguesos.                                                                                     

És possible agafar una bombolla de sabó amb la mà?  Marco Zoppi & Rolanda, venen d’Itàlia per demostrar-nos que potser sí.                                                                                                            

 De les Canàries vindrà Hèctor Mancha per deixar-nos sense paraules amb una de leespecialitats més difícils de l’il·lusionisme com és la manipulació.  Va aconseguir el màxim guardó que pot aconseguir un mag: el Gran Premi Mundial de màgia FISM 2015

 I també tindrem talent de casa nostra: el Mag Edgard portarà un espectacle en que  la teatralitat es barreja amb sorprenents i innovadores il·lusions. La seva original posada en escena, amb un estil molt Tim Burton, el va fer guanyador del programa de màgia de TV1 Pura màgia i del 1r Premi Nacional de Màgia de grans il·lusions.

 

 

El dimecres  3 de març, a les set de la tarda, a l’escenari del Teatre Zorrilla (entrada pel carrer de Sant Miquel), els Amics del Teatre Zorrilla, iniciaran el II Cicle de Teatre a cau d’orella, després que l’any 2004 deixéssim d’organitzar-lo per fer altres activitats.

En aquest cicle, pretenem llegir textos, la majoria inèdits i participants en el concurs  Premi de Teatre Breu Inicia’t, avui Premi de Teatre Breu Andreu Solsona i classificats com a guanyadors o finalistes segons consta a les actes emeses pel jurat del premi. La primera obra que és llegirà dimecres 3 de març, serà MINOTAURE, un text del badaloní Albert López Vivancos, participant al concurs de 2016: Estanis Aboal i  l’autor, seran quins  llegeixin l’obra.

 

AMICS DEL TEATRE

Jaume Arqué i Ferrer