Això és el que us oferim…

Aquest cap de setmana, qui vulgui veure alguna obra de teatre o algun ballet, o bé sentir algun concert, ja sap el que ha de fer: mirar la cartellera de la ciutat comtal, veure el que ofereixen… i cap allà.

L’únic que s’ofereix a la nostra ciutat és una comèdia del francès Laurent Baffie, TOC-TOC, dissabte 2 de febrer, a les nou del vespre, a l’escenari del Círcol, interpretada  pel grup del Centre Recreatiu i Cultural de Montgat, sota la direcció d’Enric Monreal.  Sis personatges, cadascun amb el seu particular trastorn obsessiu compulsiu (TOC), coincideixen a la consulta d’un psiquiatre. Una eminència, l’únic que pot ajudar-los a resoldre els seus problemes. Però… què passa si el psiquiatre no arriba a temps a la consulta? Ells mateixos hauran d’analitzar els seus respectius trastorns i ajudar-se mútuament en una divertida teràpia de grup.

Amics del Teatre Zorrilla

Jaume Arqué i Ferrer

 

Amb l’objectiu d’anar acabant de completar el recull dels actes escènics representats a Badalona des del setembre de 1939 fins a l’actualitat, us agrairíem que si algú dels que llegiu aquesta agenda té programes o informació guardada d’aquests anys, es posési en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 627 249 859.

Llegiu la nostra web escena.cat, on trobareu, articles interessants i critiques d’obres estrenades a Barcelona i Madrid

Mostrar mensaje original

Responder
,
Responder a todos
o
Reenviar
Enviar

Configuración

jaume arque ferrer

jaumearque7@yahoo.es+34 627 24 98 59