Badalona 17 de juliol de 2017

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Inici de setmana amb un record per a en Pere Tàpies i segueix el festival badaloní, a l’estil Costa Brava, però més senzill. Per què no ens animem i procurem emular-los?

Per si arribem a temps. Fa poc ens va deixar el polifacètic Pere Tàpies i aquest dilluns 17 de juliol se li retrà un homenatge a Badalona. L’Espai Betúlia, a les 19.30 h, acollirà una vetllada poètica i la presentació del seu darrer llibre On es desborda el sol. L’acte comptarà amb la presència de Mari Pau Huguet, Tomàs Molina, Miquel Pujadó, Antoni Munné-Jordà, Francesc Pasqual, Francesc Mestres, Francesca Roig, Carles Ill??? i Xavi López.

Última vetllada de les Nits d’Estiu als Badius 2017 en la qual hi haurà espai per a la música pop-rock més actual. Serà dijous 20 de juliol, a dos quarts de deu del vespre, al badiu de can Garí (c/ Carme), de la mà del grup BIPOLAR, que emergeix en el panorama musical català amb una proposta moderna i directa que aposta per un so que cavalca entre el pop i el rock. El seu debut, Fènix, és un treball fresc, elèctric i encisador, que aconsegueix un equilibri vertiginós. Una oportunitat única per escoltar en acústic un dels grups revelació de l’any que més sona a les radiofórmules.

Divendres 21, a les nou del vespre, també última vetllada dels estius a la fresca a la fàbrica de l’Anís del Mono, en què es podrà conèixer la història d’aquesta emblemàtica fàbrica, visitant espais singulars i posteriorment gaudint  d’una actuació musical tot prenent un refresc. Per a la vetllada d‘aquest divendres, al pati de l’Anís del Mono està prevista la presentació de l’espectacle CABARET MODERNISTA, una proposta totalment nova, una peça teatral plena d’humor i de sàtira, però també de cançons picants i balls que ens transportaran a la Badalona de principi del segle XX, de la mà de la companyia La Valenta, integrada per Alba Valldaura i Susana Borderia.

Divendres 21, a les deu del vespre, seguiran les Nits d’Estiu al port de Badalona, amb una Gala de dansa amb el Jove Ballet Clàssic & Friends (ballarins vinguts de les millors companyies de dansa, que provenen de Badalona) i els participants de l’estada que l’exprimer ballarí del Royal Ballet, David Makhateli, dirigeix a la ciutat.

Com a cloenda de les gales que s’han celebrat en les V Nits d’Estiu al Port de Badalona, dissabte 22, a les deu del vespre, NIT D’ÒPERA amb fragments de Tosca, de Puccini, i d’altres peces del gènere, amb la soprano Àngela Lorite i la formació de dansa espanyola que coordina Isabel Romero, amb la direcció de Marisa Yudes.

 AMICS DEL TEATRE ZORRILLA