Badalona, 19 de juny de 2018

 

ON PODEM ANAR?       

Això és el que us oferim…

Poc podem dir de la programació del proper cap de setmana, revetlles de Sant Joan, festa ciutadana per sobre de tot i cap espectacle programat. Lògic!

 Aquest dimecres 20 de juny, a les vuit del vespre i a l’Espai Betúlia, el grup de Teatre a Peu Pla i emmarcat en l’Any Campmany, tornarà a representar TERENCI I MARIA AURÈLIA, adaptació escènica d’un text de la novel-la El sexe dels àngels, de Terenci Moix, interpretat per Anna Calatayud, Albert Ibañez i el pianista Jordi Pellejero Monells.

El proper divendres 22 de juny, a les sis de la tarda, un dia després del Dia de la Música, la coral infantil del Col·legi Badalonès i la coral infantil Corxeres de l’Orfeó; conjuntaran les seves veus blanques per oferir-nos el concert BENVINGUT ESTIU, una vetllada musical que servirà per acomiadar la temporada musical 2017-2018 i abraçar les merescudes vacances escolars. Rebeca GÁMEZ i Marta MATEU seran les persones encarregades de dirigir ambdues corals, una vintena de nens i nenes de primària, que ens obsequiaran amb una mostra de les peces treballades durant aquest any.

Amics del Teatre Zorrilla

Jaume Arqué

+ GOOGLE CALENDAR+ EXPORTAR ICAL