Badalona, 26 de juny de 2018

ON PODEM ANAR?       

Això és el que us oferim…

 Dimarts 26 de juny, a les sis de la tarda, els alumnes dels tallers de teatre del Zorrillafaran una demostració dels fruits recollits després d’acabar una temporada treballant fermament.

La vetllada començarà amb l’actuació del grup Els Puck, de 10 a 13 anys, està dirigit per Judit Saula, que representarà un text que porta per títol JUGANT AMB EL TEMPS.

A continuació serà el grup Els Hamlet, de 13 a 15 anys, que representaran l’obra LÍMIT, la responsable de la qual és Marta Corral.

La tercera actuació serà a càrrec del grup Els Otel·lo, de 15 a 17 anys, amb SHAKESPEARE ÉS LOST, amb Yago Morera a la direcció.

Finalment, serà el grup Els Lear, el grup d’adults que estan dirigits per Marta Corral, que pujaran a escena amb un text titulat  ÉS QUE… A L’ESTIU TOTA CUCA VIU. 

Una oferta interessant per assistir-hi.

 El dimecres 27 de juny, a les set de la tarda, a l’Espai Tolrà, el grup infantil i el juvenil de Comercial Dance de l’Orfeó Badaloní protagonitzaran una mostra de dansa amb motiu de la cloenda del curs 2017-2018, amb les coreografies treballades durant la temporada.La professora de dansa Nura??? Pinto, que ha creat totes les coreografies, serà la conductora d’aquesta petita mostra.

 Un altre grup pertanyent a l’Orfeó Badaloní, com és el de Teatre Musical Infantil, també organitza una mostra de teatre amb motiu de la cloenda del curs 2017-2018. Serà el dijous 28, a les sis de la tarda, a l’Espai Tolrà. L’acte, dirigit i confeccionat per Maria Carme Mateu, que porta el títol de MOSTRA DE TEATRE MUSICAL, comptarà amb un recull de famoses peces dels grans musicals de Broadway que de ben segur us sonaran a tots: fragments d’Els Miserables, My Fair Lady, Matilda, Chicago i Grease.

 Òmnium Cultural al Barcelonès Nord organitza un any més el cicle Nits d’Estiu als Badius, una proposta que combina la programació cultural amb la reivindicació dels badius, els patis interiors de les cases, típics de Badalona. Les  Nits d’Estiu als Badius 2018 començaran dijous 28 de juny, a les 21 hores, al badiu de la casa del carrer de Sant Bru, 10, amb l’actuació de Vic Mirallas, un músic sorgit del Conservatori de Badalona que arriba a la ciutat per presentar el seu primer treball en solitari, Siempre y Así, inspirat en el jazz, però aprofundint en altres gèneres com el pop, el funk i fins i tot el latinjazz i l’electrònica. De fet, torna a Badalona, ja que Vic Mirallas va estudiar al Conservatori de la ciutat, on va ser guardonat amb el Premi d’Honor.

El Cor Jove de l’Orfeó Badaloní, una formació vocal on s’agrupen els cantants de 15 a 18 anys,  oferirà un concert diumenge, 1 de juliol, a les set de la tarda a l’Espai Tolrà. Glòria Lorente és la mestra que s’encarrega d’extraure la veu més afinada i el timbre adequat de cada un dels cantants. Val a dir també que els integrants d’aquesta coral ja tenen aquella edat en què volen, a banda de cantar, cuidar la seva imatge en els concerts, de manera que ells mateixos fan i desfan les seves pròpies coreografies i decideixen la posada en escena.

Amb motiu de la celebració del 160è Aniversari de la Societat Coral La Badalonense i segons l’agenda musical de la nostra ciutat, l’església parroquial de Santa Maria, acollirà dissabte 30 de juny, a les nou del vespre, un concert pro Venezuela, on la coral mixta de la Societat Coral la Badalonense, conjuntament amb el grup vocal Els Preferits, executarà un concert de música porpi de les corts del Renaixement.

Amics del Teatre Zorrilla

Jaume Arqué i Ferrer