Badalona, 24 de juliol de 2018

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

A la nostra ciutat s’ha l’acabat el bròquil. No hi hem trobat cap espectacle programat!

EL QUE US RECOMANEM DEL GREC 2018:

   Per als dies 28 i 29 de juliol, al Teatre Grec, es presentarà l’espectacle CAROUSEL EN CONCERT, amb lletra de Hammerstein i música de R. Rodgers. Un títol mític, una partitura romàntica en un espectacle, de gran format en versió concert.

El 31 de juliol a l’escenari del Teatre Grec es representarà FILOCTETES, de Sòfocles, amb direcció d’Antonio Simón. És l’última obra escrita pel dramaturg grec.

PASIONARIA, és la nova coreografia que presentarà la companyia La Veronal al Teatre Lliure de MontjuÏc, els dies 25 i 26 de juliol, amb direcció de Marco Morau.

Un treball escènic, sobre textos de Jose Saramago, és el que es podrà veure a l’Espai Lliure de Montjuïc, amb el títol ASSAIG A LA LUCIDESA, els dies 27 i 28 de juliol i direcció de Roger Julià.

   L’equip de Llibert, amb Gemma Brió, Tàtels Pérez i Enric Alarcón, dirigits per Norbert Martínez, estrenaràn dimarts 24 a la Sala Villarroel  ¿LA VIDA ES SUEÑO? O #GWENISMURFILA en sessions a les 22.30 i 22.45 hores. (segons el dia). Un espectacle de creació filosòfica-còmica sobre la postveritat, que estarà en cartell fins el dia 8 d’agost.

   Un espectacle de dansa que sembla interessant és el que presentarà la companyia Eva Yerbabuena, amb el títol CUENTOS DE AZÚCAR, els dies 27 i 28 de juliol a la Sala Maria Aurèlia Campmany del Mercat de les Flors.

De ben segur que hi haurà altres espectacles que podran agradar al públic a l’hora de veure la cartellera del Grec. Nosaltres apostem pels que hem ressenyat i els que queden en cartell, que són els espectacles segúents.

   HUMANS, fins al 5 d’agost, al Romea, amb direcció de Mario Gas. Les crítiques en parlen força bé.

   BODAS DE SANGRE, a l’escenari de la Biblioteca de Catalunya. És del millor que es pot veure fins al dia 27 de juliol.

AUDIÈNCIA I VERNISSATGE, a la sala Villarroel fins al 5 d’agost.

LA RESPOSTA, que es pot veure al Goya fins al dia 12 d’agost.

Una altra recomanació indispensable és anar a veure a la nova seu de la Sala Beckett, del carrer de Pere IV (Barcelona), UNA GOSSA EN UN DESCAMPAT, fins al 29 de juliol.


Amics del Teatre Zorrilla

Jaume Arqué Ferrer