Badalona 12 de febrer de 2019

ON PODEM ANAR?

Això és el us oferim…

Setmana pobre en espectacles escènics, tot i que per a segons qui, un espectacle de tango i la màgia d’una representació de teatre familiar li pot semblar un cap de setmana suficient. Però la nostra ciutat mereix més ofertes programades per a tres dies.

Cal assenyalar que l’organització del Festival Internacional de Màgia ha organitzat una sèrie d’actes fora dels espais escènics. Vegiem: el dilluns 11 de març, a dos quarts de sis, a la Biblioteca de Pomar, actuació de David el Mag. El dimarts 12, a dos quarts de sis, actuació de Joana Andreu, a la Biblioteca Joan Argenté, de Canyadó i Casagemes, mentre que a la mateixa hora  Cristina Ferrer serà qui farà un curs d’aprenentatge de mag, adreçat a infants de 6 a 12 anys, a la Biblioteca de Lloreda i dijous 14, a les sis, hi haurà actuació màgica d’Enric Magoo, a la Biblioteca de Can Casacuberta. 

L’agost de 2008, en un petit local i d’una manera gairebé improvisada, naixia La Porteña Tango, un dels grups especialitzats en música argentina amb molt èxit al seu país i a Europa. Ara la formació es presenta a Badalona amb 10 años de tango, un espectacle de gran format, amb deu intèrprets de primer nivell dalt de l’escenari. Dissabte 16 de febrer, a les nou del vespre, al Teatre Zorrilla, es podrà gaudir d’un recorregut pel gènere musical porteño per excel·lència, el tango, que ens permetrà conèixer en profunditat la seva història al llarg del temps.

Diumenge 17, a les sis de la tarda, la sala Enric Borràs del Teatre Principal; acollirà l’EMBROSSAT, espectacle dins el 19è Festival Internacional de Màgia-XIX Memorial Li-Chang, a càrrec de la companyia Addaura Teatre Visual.  Presentaran, un espectacle familiar basat en l’obra visual del poeta, dramaturg i artista plàstic Joan Brossa, en el qual es barregen la dansa, la màgia, els objectes, les projeccions, els titelles, les ombres… L’Univers Brossa!.   Els intèrprets seran Cristina Bertran, Helena Rodríguez, Gerald Sommier i Mireia Plana, amb direcció de Teia Moner.

Torna el ciclePer fi es dilluns” i el 18 de febrer, a les vuit del vespre, nou concert a l’ Escola de Música Moderna de Badalona, (c. del Germà Bernabé, 1), en el qual participaran el guitarrista alemany Ralf Siedhoff, Ernest Martínez (percussió) i l’ucraïnès Mykyta Siero (oboè). Una formació molt peculiar per a un repertori personal de World Music.

 Amics del Teatre Zorrilla

Jaume Arqué i Ferrer

Amb l’objectiu d’anar acabant de completar el recull dels actes escènics representats a Badalona des del setembre de 1939 fins a l’actualitat, us agrairíem que si algú dels que llegiu aquesta agenda té programes o informació guardada d’aquests anys, es posés en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 627 249 859.

Llegiu la nostra web escena.cat, on trobareu, articles interessants i critiques d’obres estrenades a Barcelona i Madrid