Badalona 19 de febrer de 2019

ON PODEM ANAR?

Això és el us oferim…

Domini de la música en la majoria d’espectacles que s’ofereixen i festa grossa de la màgia amb un cap de setmana molt atractiu. 

Segueix l’acostament de la màgia a la gent menuda:  els cursos d’aprenentatge de mag es donaran a la Biblioteca de Pomar, (a càrrec de David el Mag), el dilluns 18, i a la Biblioteca de Lloredael dimarts 19, (a càrrec de Cristina Ferrer),  tots dos a dos quarts de sis de la tarda. Idijous 21, a les sis de la tarda, seran Brando i Silvana els que  oferiran una actuació a la Biblioteca de Sant Roc.

Dissabte 23 de febrer, a un quart de nou del vespre, a l’església dels Pares Carmelites, el Cor Contrapunto Vocale i el conjunt instrumental del Conservatori de Badalona, oferiran dues cantates solidàries de Johann Sebastian Bach: la Cantata BWV 118 – (Oh! Jesucrist, llum de la meva vida) i la Cantata BWV 126 – (Guarda’ns fidels a la teva paraula, Senyor). La interpretació anirà a càrrec de Carlota Novell, Adriana González i Sergi Miró, violins;Paula Blàzquez, violoncel; Francesc Castillo i Montse López, oboès; Josep Borràs, fagot;Jaume Fàbregas, trompeta, i Daniel Perache, orgue. Pel que fa a les veus, seran les deMontserrat Pi, contralt; Raúl Coré, tenor, i Vincent de Soomer, baix. Tots ells estaran dirigits per Josep Miquel Mindán.

Al Círcol, divendres 22 i el dissabte 23, a les nou del vespre i el diumenge 24, a les sis de la tarda, la companyia La Melancòmica, companyia que ha estat la primera en fer residència a l’escenari de l’entitat, presentarà ELLES, una obra de teatre còmica femenina, per a majors de 16 anys. En la que podrem riure i emocionar-nos. Gaudirem d’una companyia que, a partir dels muntatges que fins avui ha mostrat està situant-se al capdavant del teatre de cabaret.

El duet Francesc Abril, veu, i Marc Sambola, guitarra, oferirà un concert-vermut a l’Espai Tolrà de l’Orfeó Badalonídiumenge 24, a les dotze del migdia, amb cançons d’autor que van del pop, a l’indie i el soul, fent alguna parada també per la música tradicional catalana. El cantant santcugatenc Francesc Abril es presenta com un noi molt inquiet, a qui li agrada molt el teatre i l’apassiona la música i cantar. Ara engega una etapa nova, si més no diferent de la que havia tingut fins ara, presentant un recull de cançons pròpies acompanyat pel formidable guitarristaMarc Sambola.

Divendres 22 i dissabte 23, a les nou del vespre i diumenge 24a les dotze del migdia i a les set de la tarda, al Teatre Zorrilla arriba la festa grossa del Festival Internacional de Màgia – XIX Memorial Li-Chang, amb unes gales programades; en les quals és tindrà ocasió de veure els millors mags i il·lusionistes del moment i gaudir d’un espectacle irrepetible.
Isaac Jurado, un mag-bufó, divertit i despistat, que amb la seva creativitat demostrarà perquè és el mag més foll que hi ha, serà el conductor d’aquests espectacles.
Des de Galícia arribarà un jove talent de la màgia, en Dans Polo, i del continent americà ens visitarà el famós il·lusionista Reynold Alexander. També es podrà veure el divertit duet còmic Los Taps, que combinen la màgia amb uns canvis de vestuari espectaculars. I l’actuació del francèsNéstor Harto, premiat a l’últim Congrés Mundial de Màgia
I per acabar, es podrà gaudir de la maga Huang Zheng, la qual ens emocionarà amb les seves grans il·lusions marcades pels efectes visuals, plens de tendresa, flamenc i molta passió. La direcció d’aquesta gala, anirà a càrrec d’Enric Magoo.

Un altre concert per al diumenge dia 24,  a l’església parroquial de Sant Francesc d’Assís, a les sis de la tarda, serà el titulat Cançó d’amor i sarsuela. En seran protagonistes  Laia Camps i Joan Martínez Colás, una parella que ja ha actuat en diferents llocs de la nostra ciutat amb força èxit.

El cicle de concerts “Per fi és dilluns”,  organitzats per l’Escola de Música Moderna del Conservatori de Badalonadilluns 25, a les vuit del vespre, oferirà una jam session, coordinada per Martí Serra, en què podran participar els músics que ho desitgin, prèvia inscripció

 Amics del Teatre Zorrilla

Jaume Arqué i Ferrer

Amb l’objectiu d’anar acabant de completar el recull dels actes escènics representats a Badalona des del setembre de 1939 fins a l’actualitat, us agrairíem que si algú dels que llegiu aquesta agenda té programes o informació guardada d’aquests anys, es posés en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 627 249 859.

Llegiu la nostra web escena.cat, on trobareu, articles interessants i critiques d’obres estrenades a Barcelona i Madrid