Badalona 26 de febrer de 2019

ON PODEM ANAR?

Això és el us oferim…

La màgia acaba el seu festiva anual i la música continua sent el màxim exponent de les arts escèniques a la nostra ciutat.

La gent del Festival de Màgia acabarà aquesta setmana les activitats que ha anat portant a les biblioteques de Badalona fent el tancament del curs amb els aprenents de mag per a infants de 6 a 12 anys, a càrrec de Cristina Ferrer, a la Biblioteca de Lloredadimarts 26, a dos quarts de sis. Pel que fa a les actuacions de mags a les biblioteques, hi haurà la del mag Jordi Porta, a la Biblioteca de Llefià-Xavier Sotodimecres 27, a les sis de la tarda.

El Taller de Swing, del Círcol, creat fa dos anys amb la intenció de promoure aquest estil de música i ballar-lo, s’ha consolidat com una de les noves seccions d’aquesta entitat i el dissabte 2 de març, a les vuit del vespre, tindrà lloc La Nit del Swing al Círcol. Els nois i noies d’aquest taller estaran acompanyats de la Mandarin Swing una banda de set persones que compten amb guitarra, saxo i piano. És una de les grans bandes actuals del gènere.

Diumenge 3 de març, a les 12 del migdia, al Teatre Blas Infante, últim acte del Festival Internacional de Màgia-XIX Memorial Li-Chang, amb la celebració de la Gala Solidària de Màgia de Badalona que ofereix una oportunitat immillorable per descobrir la millor pedrera de mags que tenim a Catalunya.
Aquest any hi actuaran, presentats per Lluís C. Blesa, Màgic Girls, Xavier Garcia, Álvaro Cortés i Màgic Martini.

Carol Ruiz, exalumne del Conservatori de Badalona, va néixer a Barcelona i viu a Holanda des de 2004, on va estudiar el Màster en Interpretació de Piano a la Universitat de les Arts d’Utrecht (HKU) amb el pianista americà Alan Weiss. Després de fer l’examen final de màster al veredicte del jurat es comentava que tenia “tremendes possibilitats artístiques”. Recentment ha gravat el seu primer CD, Nocturns, que presentarà dimarts 26, a dos quarts de vuit del vespre, a l’auditori de Conservatori. D’ella s’ha dit el seüent: “La seva musicalitat s’arrela a una personalitat harmoniosa que comunica amb una calidesa difícil de trobar. Un esperit realment dotat per a la música!”

El cicle de concerts “Per fi és dilluns”, Concerts a l’Escola de Música Moderna del Conservatoridilluns 4 de març, a les vuit del vespre, al Centre Cívic Dalt la Vila, oferirà l’actuació del guitarrista Pau Figueres, un dels guitarristes més creatius i sol·licitats del panorama actual, que presentarà el seu disc nou disc de flamenc-fusió “Nada nuevo bajo el sol”.

 Amics del Teatre Zorrilla

Jaume Arqué i Ferrer

Amb l’objectiu d’anar acabant de completar el recull dels actes escènics representats a Badalona des del setembre de 1939 fins a l’actualitat, us agrairíem que si algú dels que llegiu aquesta agenda té programes o informació guardada d’aquests anys, es posés en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 627 249 859.

Llegiu la nostra web escena.cat, on trobareu, articles interessants i critiques d’obres estrenades a Barcelona i Madrid