ON PODEM ANAR ?   (2ª edició)

Això és el que us oferim…

Avui ens ha arribat l’anunci:

 Diumenge 3 de març, a les set de la tarda, al Teatre Zorrilla, tindrà lloc un Concert a càrrec de l’Orquestra de Cambra del Conservatori, sota la direcció de Marco Florini, solista de prestigi que ha actuat a institucions importants com: Sta. Cecília Academy i IUC a Roma, al Philharmonic Hall de St. Petersburg, Milanomusica, La Fenice Theatre, St. Carlo Theatre i Scarlatti Association a Nàpols, i és membre del Quartet Roma.

Amb Marco Fiorini, de quatre a sis de la tarda, oferirà unes classes magistrals als alumnes de grau professional de violí, per rebre els seus coneixements en el concert que dirigirà a l’orquestra.
L’Orquestra de cambra del Conservatori interpretarà obres de A. Corelli, W.A. Mozart i P. Hindemith, actuant de solista Marco Fiorini. La plantilla orquestral serà d’instruments de corda, vent-fusta i metall.
També hi haurà l’actuació de Guillem Leon, piano (premi d’honor del curs 2017-18) interpretarà com a solista el concert per a piano i orquestra de W. A. Mozart en DoM K467.

Amics del Teatre Zorrilla

Jaume Arqué i Ferrer

Amb l’objectiu d’anar acabant de completar el recull dels actes escènics representats a Badalona des del setembre de 1939 fins a l’actualitat, us agrairíem que si algú dels que llegiu aquesta agenda té programes o informació guardada d’aquests anys, es posés en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 627 249 859.

Llegiu la nostra web escena.cat, on trobareu, articles interessants i critiques d’obres estrenades a Barcelona i Madrid