Badalona, 9 d’abril de 2019

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

En la programació que presentem ja es nota la Setmana Santa i destaquem la cloenda del cicle Soc Migrant, un concert de gent jove i la Moixiganga.

Dijous 11 d’abril, a les set de la tarda, al Círcol, i dintre del cicle Soc Migrant sobre migració, concert a càrrec del grup PICOT, un conjunt barceloní de música pop-folk en català. Les seves cançons fusionen la música tradicional del Mediterrani i dels Balcans amb harmonies pop, alhora que donen veu a grans poetes catalans com Joan Salvat Papasseit i Maria Mercè Marçal. El grup està format per Jordi Marfà, violí i veu;
Daniel Pitarch, teclats i Dani Clavera, bateria.

Divendres 12 d’abril de 2019, a dos quarts de sis, a l’Espai Tolrà de l’Orfeó Badaloní, concert de cors juvenils en què intervindran la coral Allegro i cor Jove, de l’Orfeó Badaloní i la B7 Coralde l’Institut Badalona 7. Les corals infantils de l’Orfeó Badaloní, la coral infantil Allegro, dirigida per Ernest Garrido i el Cor Jove en mans de Maria Guirado, són les que forneixen els cors grans de l’Orfeó i conjuntament amb la coral invitada esperen poder oferir una bona vetllada.

Seguint el cicle Soc Migrant que s’està duent a terme al Círcol, la companyia Parece una Tontería, representarà dissabte 13 abril de 2019, a dos quarts de nou, Migrante, un text basat en testimonis reals. L’obra dona veu a totes les persones que han deixat el seu país a la recerca d’un lloc millor. Un cant a tots aquells que, esperançats, ens recorden que les fronteres haurien de ser només línies imaginàries. Al final de la representació, tindrà lloc un col·loqui sobre l’acolliment a Catalunya, amb la participació de CEAR i l’Associació Pons per la Pau.

Cloenda del cicle SOC MIGRANT sobre migraciódiumenge 14 d’abril a les sis de la tarda, amb la representació teatral d’Engrunes, a càrrec de la companyia Rumb Teatre, sota la direcció deMontse Bonet.L’obra està basada en la història d’Hansel i Gretel en què dos nens es veuen forçats a marxar de casa seva a causa de la pobresa i la fam. Sense poca cosa més que engrunes a les butxaques inicien un camí pel bosc amb la promesa d’un món millor, amb direcció a càrrec deMontse Bonet. Posteriorment es farà un col·loqui sobre els rescats al mar Mediterrani amb la participació de Sos Mediterrània i Stop Mare Mortum.

 Amb motiu de la celebració dels 150 anys de la creació de la Parròquia de Sant Josep, aquest any la 29a. edició de la Moixiganga de Badalona, tindrà dues representacions: dissabte 13 d’abril, a dos quarts de deu del vespre, a l’església de Sant Josep i diumenge 14, a la mateixa hora, a l’església de Santa Maria.  La direcció es a càrrec una vegada més de Ferran Cebrià, i hi participarà la Bossa Verda, la Capella de Música de Badalona i el Rincón de Arte.

 Jaume Arqué i Ferrer

Amics del Teatre Zorrilla