Badalona, 28 de maig de 2019

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Es nota la ressaca de les festes: només una representació teatral a càrrec dels joves del Círcol i prou. Què hi farem! Badalona…!

Guillem Xicart, Adrià Soler, Gorka Sol, Albert Sancho, Ariadna Ponce, Clara Ibañez, Anna Grau, Carlota Buhigas i Ferran Arqué, són els alumnes del Taller de Teatre del Círcol que finalitzen la seva formació teatral. El proper dissabte 1 de juny, a les nou del vespre i diumenge 2, a les sis de la tarda, representaran a l’escenari del Círcol, una adaptació de Clara Moliné deL’HOSTALERA, original de Carlo Goldoni, amb direcció de Laura Forteza i Núria Torres. Part de la recaptació d’aquest espectacle es donarà a l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol al Campus de Can Ruti, perquè la destinin a la recerca i la investigació del càncer de mama.

Fullejant  el programa oficial de les Festes de Maig, hem vist que s’anuncia una Happy Food Trucks (?) a la plaça de Pompeu Fabra, els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny, en la qual s’oferiran actuacions de discsjòckeis, un concert de karaoke amb els Mortimers, espectacles familiars, un concert amb Simbiosi (reggae-fusió), actuació del Happy Food Trucks Band, una actuació deXavi Lozano amb l’espectacle Tubs del món i un concert a càrrec de Jordi Belz.

Amics del Teatre Zorrilla

Jaume Arqué i Ferrer