• Badalona, 11 de juny de 2019

  ON PODEM ANAR?

  Això és el que us oferim…

  Fi de temporada al Círcol amb una demostració de tot el potencial teatral de l’entitat, la tornada de les Nits d’Estiu als Badius i el toc musical de cada setmana. Hi ha espectacles per passar-ho bé.

  Dijous 13 de juny, tornen les Nits d’Estiu als Badius, a les nou del vespre. La primera sessió serà al badiu de can Garí, al carrer del Carme, 32, amb l’actuació de Cesc Gil i Martí Ruiz, el quals, esperant que els acompanyem en un viatge carregat d’emocions, distorsions i vida, presentaran l’espectacle   BENVINGUTS AL CUL DEL MÓN, un nou treball acústic, fresc i distès en què mostren un directe renovat. Sense deixar de banda temes propis d’autor, n’hi introdueixen d’altres de destacats del rock català dels 90. Es despullen davant del públic mostrant un vessant molt personal i amb un so totalment renovat caminen per noves harmonies i efectes que faran d’aquest espectacle un passeig treballat i estudiat deixant que la sorpresa jugui a favor seu.

  Divendres 14 de juny, a les vuit del vespre, seguiran les Mostres dels Tallers de Teatre del Círcol, al seu escenari, representant el fruit dels treballs que han dut a terme  al llarg del curs. Actuarà un grup dels de divendres que representarà EL MAL QUERER. Lorca i Rosalia dos universos fusionats, com dos germans poetes de dos mons molt distants. Dos contemporanis avançats a la seva època, parlant el mateix llenguatge: l’amor.

  La Dramàtica del Círcol torna a escena per representar  l’última obra de la temporada ho farà amb  LA RATERA, un text de la prestigiosa escriptora Agatha Christie (traduït al català), i que dirigit per Francesc Gómez, que ha comptat amb l’ajuda de Núria Fibla. Es podrà veure dissabte 15 de juny, a dos quarts de deu i diumenge 16, a les sis de la tarda. Vuit personatges es veuen obligats a resguardar-se d’una gran nevada als afores de Londres. L’endemà, la policia informa els clients de l’hostal que l’assassí d’una dona dels voltants va cap allà. L’assassí ha deixat la direcció de l’hostal i una cançó de tres ratolins cecs, alhora que  insinua que hi haurà dos morts més. I efectivament, més tard es produeix un assassinat. Cadascun dels vuit personatges sembla sospitós. El sergent Trotter ha de descobrir l’assassí i pensar qui pot ser la propera víctima. Com ho farà…?

  Continua el Cicle Joves Músics que organitza l’Orfeó Badaloní i les melodies de l’Est i de l’Oest es retrobaran en un concert ple de color. El llenguatge clàssic de Mozart contrastarà amb la dansa tradicional dels països mediterranis i en aquesta proposta musical també hi serà  la cultura soviètica, de la mà dels compositors Xostakóvitx i Kapustin, dels quals se’ns oferirà un tast de música del s. XX. Tot això és el que diumenge 16, a dos quarts de set de la tarda, oferirà L’ÀBSIT DUO, compost per  Elisabet Iserte López (violoncel) i Carla Obach Esteban (saxo). Aquest concert tindrà per escenari l’Espai Toldrà de l’Orfeó Badaloní. 

  Dilluns 17, a les set de la tarda, nova dosi de les Mostres dels Tallers de Teatre del Círcol, amb l’actuaciód’un grup dels de dilluns, que representaran REALITAT O FICCIÓ, un text escrit per Ariadna Serra a partir d’exercicis fets a classe i a dos quarts de nou del vespre, un altre grup dels de dilluns, representarà un text, també d’Ariadna Serra, i sorgit igualment d’exercicis fets a classe, que porta per títol LA CAIXA DEL FUTUR.

   Amics del Teatre Zorrilla

  Jaume Arqué