Badalona, 25 de juny de 2019

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Tot és música! No hi ha altra cosa. Per a tots els gustos. N’hi ha pe ar gairebé tothom, i en segons quins llocs fins i tot ens hi trobarem bé.

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, el Centre de  Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià i Òmnium Cultural-Barcelonès Nord, han organitzat  dijous 27 de juny, a dos quarts de set de la tarda, a l’Espai Betúlia, un Concert-conferència a càrrec de Big Mama, amb el títol Teresa Pàmies, la llengua com a ofici.
Big Mama
 crea un espectacle a partir de la seva passió personal
cap a l’obra de Teresa Pàmies, un homenatge en forma de
conferència-concert amb 10 cançons, que servirà com a acte de cloenda dels clubs de lectura fàcil “En català llegim i parlem”.


Dissabte 29 de juny, a un quart de nou del vespre, a l’església dels Pares Carmelites, la Coral Càrmina, el Conjunt Instrumental del Conservatori de Badalona i diversos solistes,interpretaran les obres  de Johann Sebastian Bach, CANTATA BWV 12 Weinen, Klagen, Sorgen, Zagen i la CANTATA BWV 191 Gloria in exelcis Deo. La interpretació anirà a càrrec d’IsaacBachs i Júlia Alvaro, violins; Santi Burgos i Joan Ferreiro, violes; Paula Blàzquez, violoncel;Francesc Castillo i Montse López, oboès; Josep Borràs, fagot; Jaume Fàbregas, Joan Cànovas i Iban Cordovila, trompetes; Helena Caballero i Gloria Saborit, flauta travessera; Pilar Subirà, timpànic i Àngel Villagrasa, orgue. Pel que fa a les veus, seran les de Gisela Parodi, soprano,Montserrat Pi, contralt, Christian Camino, tenor, i Jordi Sánchez, baix. Estaran dirigits perDaniel Mestre.


Rèquiem en re menor, Op. 48 de Gabriel Fauré, és una de les més populars misses de rèquiem. Va ser escrita entre 1886 i 1888, i i va ser interpretada per primera vegada en uns serveis fúnebres  a l’Església de la Madeleine (París) al començament de 1888  i al maig d’aquell any ja com a concert. És considerada, una de les més belles misses de rèquiem, una  joia que serà interpretada diumenge 30 de juny, a les sis de la tarda, a la capella del Santíssim de l’Església de Sant Josep, per la Coral Betúlia i el Cor Jove de la Sagrada Família, amb l’acompanyament de Juan Diego Fidalgo al piano i la participació de la soprano Cristina Albarési el baix Xavier Aguilar.


Laura Paulí, Raquel Codina, Lourdes del Amo, Sara Rico, Clàudia Abellán, Victòria Eugènia Garcia, Helena Palao, Esther Sánchez i Jesús Cortés – alumnes de la mestra de cant Aránzazu García-, formen el grup ORPHEUS LIVE, i acompanyats per Ferran Pérez (bateria) i Yaiza Cortés(baix i guitarra), actuaran a l’Espai Tolrà de l’Orfeó Badaloní, diumenge 30 de juny, a dos quarts de set de la tarda. En aquesta oferiran peces de grups i compositors tan famosos com Beth Heart, Coldplay, Queen, Lady Gaga, Justin Timberlake i Gloria Gaynor, entre molts d’altres.


El Círcol, diumenge dia 30, a les vuit del vespre, obrirà les portes per oferir l’espectacleMOSTRA DE FLAMENC, a càrrec de l’Estudi Flamenc Lora de Goya. Aquest estudi fa poc temps que s’ha instal·lat al carrer de Sant Anastasi, però fa molts anys que és en aquest món. Finalment es va decidir a crear un espai al centre de la ciutat, un espai personal en què s’ofereix tot l’ensenyament, la passió i l’estimació pel món del flamenc.


Amics del Teatre Zorrilla
Jaume Arqué i Ferrer