Badalona 19 de setembre de 2017

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Sembla que comença a revifar-se l’activitat en els espectacles escènics. La programació que ofereix Badalona Cultura SL en els seus escenaris té força qualitat i l’inicií és una prova.

L’obra de teatre ART, original de l’escriptora francesa Yasmina Reza, amb traducció de Jordi Galceran, que obre la temporada del segon semestre és una proposta molt interessant, divertida, entretinguda i fins a cert punt curiosa, sobre el valor de l’art i el valor de l’amistat. És un artefacte teatral que en mans de tres grans actors com són Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, fa que l’explosió sigui un formidable espectacle teatral. La representació al Teatre Zorrilla, tindrà lloc divendres 22 de setembre, a les nou del vespre.

Pel que respecte al teatre amateur, el grup de teatre de la Societat Coral la Badalonense, inaugurarà la temporada a la seva sala d’espectacles, dissabte 23, a les vuit del vespre i diumenge 24, a les set de la tarda, representant la versió catalana deguda a Abel Folk, feta expressament per Joan Pera, del vodevil francès ÒSCAR. UNA MALETA, DUES MALETES, TRES MALETES, de Claude Magnier. Com curiositat d’aquesta obra, la versió original va ser representada pel còmic francès Louis de Funès, durant tretze anys.

També comença aquest diumenge 24 de setembre, a les sis de la tarda, al Teatre Zorrilla, la temporada de teatre familiar a la nostra ciutat, promoguda per La Xarxa i organitzada per Badalona Cultura SL amb la presentació de la companyia Les Bianchis. Representaran l’obra LES SUPERTIETES, un text d’ Anna Maria Ricart, amb direcció de Mònica Bofill, que va aconseguir el Premi del Públic de la Fira de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada 2016.

Un newsleter rebut en el dia d’avui des del Círcol, ens fa incloure a última hora, la representació que tindrà lloc a l’entitat, aquest diumenge 24, a dos quarts de set de la tarda, a càrrec de la Companyia Betúlia Teatre de l’obra ELS BOJOS DEL BISTURÍ, un text de Ray Cooney, estrenada fa 40 anys. La versió que representarà el grup badaloní és deguda a una traducció de Jordi Prat i dramatúrgia d’Àngel Llàcer, estrenada fa sis anys al Teatre Condal, amb un repartiment on figuravaBA Cristina Solà.

Dilluns 25 de setembre, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Espai Betúlia de la Biblioteca de Can Casacuberta, s’iniciarà el cicle de col•loquis organitzats per la nostra associació. El primer porta el títol d’EL TEATRE I… EL COMPORTAMENT DEL PÚBLIC EN ELS ESPECTACLES ESCÈNICS. Tractarem d’escoltar opinions i de posar algún remei a una veritable plaga que es pateix a bastants espectacles. Ocuparan la mesa que serà coordinada per Josep Maria Balaguer, com a espectadors, els badalonins Natàlia Isern i Jordi Lleal; la periodista Belen Ginart i l’actor i director badaloní, Xavi Ricart.

Amics del Teatre Zorrilla