Badalona, 16 de juliol de 2019

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Poca oferta, però per descomptat música… I a preparar-se per la setmana la setmana vinent, que veurà la llum la nova programació dels teatres públics badalonins i es podran recollir els abonaments. 

Un concert divertit i vibrant que trasllada als orígens de la música popular americana. Una exhibició acústica que descobrirà la història i les anècdotes del baix, del fiddle i de la música old-time, bluegrass i cajun. Aquest és l’espectacle, que servirà de cloenda de les Nits d’estiu organitzades pel Museu de Badalona i que tindrà lloc divendres 19 de juliol, a la fàbrica de l’Anís del Mono, a les nou del vespre, a càrrec de Lluís Gómez Dotze contes Trio, format per Lluís Gómez – 5- estring banjo, mandolina i veus, Carol Duran – violí i veus i Maribel Rivero – contrabaix i veus. Abans del concert, es farà una visita guiada a la fàbrica en la qual es podran veure tant els espais patrimonials com les diferents àrees de producció de l’Anís del Mono.

Dijous 18 de juliol, en el marc dels  Vespres a la fresca que organitzant al badiu de l’Associació de Veïns del Centre de Badalona (carrer de Sant Miquel, 34), a les vuit del vespre, es representaran diverses peces de micro teatre originals del badaloní Marc Torrecillas, interpretades per Mònica Van Campen, Oriol Rafel i el mateix Marc Torrecillas.
Pel que fa als Vespres a la fresca a l’Associació de veïns del Centre, dimarts 23 de juliol, a les vuit del vespre, que hi haurà l’actuació de la guitarrista Júlia Villarroel, de l’Associació de la guitarra de Badalona. Júlia Villarroel va néixer a Guayaquil (l’Equador), i es va iniciar els estudis de guitarra al Conservatori Nacional Antonio Neumane i en l’actualitat està cursant els  estudis universitaris al Conservatori Superior de Música de Vigo. En el Concurs Internacional de Joves Intèrprets de guitarra clàssica de Badalona, va obtenir el tercer premi.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué i Ferrer