Badalona, 10 de setembre de 2019

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

La nova temporada ja comença a donar senyals d’inici, pocs, però els hem de ressenyar.

La temporada escènica s’encetarà amb el cicle de teatre familiar Soc Menut, al Círcol, diumenge 15 de setembre, a les 12 hores, amb la representació d’El peix irisat, a càrrec de la Companyia Tanaka, grup de teatre per a tots els públics en què la comèdia i els valors pedagògics s’entrellacen en un còctel que aconsegueix agradar els petits i els que no ho són tant.
El peix irisat és l’animal més bonic de tot l’oceà, però es troba molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar-hi? Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d’escates lluents. Un espectacle de teatre i titelles per a tota la família.

Com que no tenim res més per a aquest cap de setmana, passarem a dimecres 18, ja que a les 20 hores, a l’Espai Betúlia, hi haurà un recital poètic organitzat per l’Associació Pont del Petroli, en el qual Odile Arqué (veu) i Chiari Giani (guitarra) interpretaran textos del poemari d’Hilari de Cara titulat El misantrop. De Cara, guardonat amb el premi de poesia dels Jocs Florals de Barcelona, poeta transgressor i professor d’institut jubilat, mira la mort amb molt de respecte  i l’associa, implacable, amb el pas del temps. Però s’hi entreveu l’esperança d’agafar aire viatjant, lliure, pel món, i traient al mercat noves narratives.

Jaume Arqué i Ferrer

Amics del Teatre Zorrilla