Badalona, 3 d’octubre de 2017

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Potser és que s’esperava el resultat del viscut aquest passat diumenge, però a part del que podríem anomenar la festa major del teatre vocacional badaloní i del concert organitzat per la Coral Betúlia, res més.

Dissabte 7 d’octubre, a les set de la tarda, a la cripta de la parròquia de Sant Josep, s’ha organitzat un concert força interessant amb l’actuació, de la CORAL BETÚLIA de la nostra ciutat, com a cor acollidor, i, com a cor invitat es podrà sentir el COR MARAGALL, de la ciutat de Girona. Aquest cor, fundat l’any 1979, està format per una quarantena de cantaires i la direcció recau en la gironina Sara Pujolràs. En aquests moments es tracta d’una de les corals més importants del nostre país.

Ha arribat el dia de l’estrena. Les actrius i actors badalonins que van voler participar en la dinovena representació proposada per Badalona Cultura i la nostra associació, s’han unit per oferir un treball sota la direcció d’un director professional, en aquest cas el badaloní Xavier Ricart, i amb uns assajos sota una disciplina a la qual no estan acostumats en els seus propis grups. Les representacions tindran lloc el dissabte 7, a les nou del vespre i el diumenge 8 a les set de la tarda, al Teatre Zorrilla. El text a representar porta per títol TEMPS ENRERE i es tracta d’un muntatge basat, en línies generals, en el poemari de Gabriel Ferrater, degudament tractat i memoritzat per la vintena llarga de participants a la representació entre actors i músics.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA