Badalona 24 de desembre de 2019

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

El que us oferim és un programació ben normal per aquestes dates. Per tant, permeteu que Amics del  Teatre Zorrilla us desitgin unes BONES FESTES!   

Per iniciativa de la Parròquia de Sant Josep, i amb la col·laboració d’Amics de la Música, el 24 de desembre del 2015 va interpretar-se per primera vegada a Badalona el CANT DE LA SIBIL·LA. Actualment ja són moltes més les esglésies que l’han recobrat i aquest 24 de desembre, sota l’organització de l’Orfeó Badaloní, tornarà a escoltar-se a Badalona el Cant de la Sibil·laa tres quarts de dotze de la nit, a l’Església de Sant Josep, amb la soprano Maria Guirado, la violoncel·lista Paola Rios i a l’orgue José RIOS.

BON NADAL!

El dia de Nadal, a les nou del vespre, com de costum, la majoria de membres de la Dramàtica del Círcol representaran el seu tradicional espectacle. En aquesta ocasió, la nit del 25 de desembre la Dramàtica ens fa una obra per acabar de celebrar un dels dies més bonics de l’any. Aquest any, gran estrena d’ESTRELLES I TORRONS; EL MUSICAL! Igual que va fer Michael Frayn en la comèdia Pel davant i pel darrere, a Estrelles i Torrons; El Musical!, podreu veure els problemes que tenen el dia de l’estrena els actors i les actrius del Círcol. Però com que qui canta els seus mals espanta, doncs això, que aquí ho espantem tot amb uns quants números musicals.


Dissabte 28 de desembre, a l’església dels Pares Carmelites, a les vuit del vespre, l’Orfeó Badaloní, ha organitzat un Concert que porta per títol RENAIXEMENT a càrrec de. Cor de la Capella de Música de Badalona l’Orfeó Badaloní. El conjunt musical anirà a càrrec de: Joaquim Sergio Carrillo (corneta), Antoni Llofriu (baixó), Ramón Marqués (sacabutx) i Marta Miró (orgue), sota la direcció d’Albert Morcillo.


Al Círcol, dissabte 28, diumenge 29 i dissabte 4 de gener de l’any vinent, cada dia a les 18 hores, la Secció Dramàtica de l’entitat, oferirà les últimes representacions d’Els Pastorets o l’Adveniment de l’Infant Jesús de Josep Maria Folch i Torres.


BON ANY NOU!!!


Amics del teatre Zorrilla

Jaume Arqué i Ferrer
 


Veieu la nostra web; www. escena.cat, en la que trobareu: On podem anar?; Fa cinquanta anys!; Recomanacions; Crítiques, de les estrenes a Barcelona i de Badalona… i més notícies de les arts escèniques..