31 de desembre de 2019

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim

Sorpresa! No ho havíem vist programat, però l’Orfeó Badaloní ens ha sorprès amb l’agradable notícia d’un concert per aquest divendres 3 de gener de 2020, a les nou del vespre, a l’església de Sant Josep, que porta per títol VALSOS I POLQUES, de Johann Strauss, que tindrà com a protagonistes a l’orquestra Vivace Assai, el cor de l’Orfeó Badaloní i la Coral Sellarés de Gavà, sota la direcció d’Emmanuel Niubó. Un concert de valsos i polques de les més populars del compositor vienès i també interpretaran arranjaments de nadales populars.

Divendres 3, a dos quarts de nou i dissabte 4 de generde 2020, a dos quarts de set, en el Teatre Zorrilla, Badalona Cultura S.L., l’entitat que regenta els tres teatres públics badalonins, obsequia a tots els abonats i públic en general de la nostra ciutat amb un espectacle gratuït, al qual si podrà accedir  mitjançant invitació, que es pot recollir a la taquilla del Teatre Zorrilla, només fent-ne petició. L’espectacle que oferirà  tracte d’un recull del més destacat  produït, pel grup RhumJordi Martínez, Joan Arqué, , Roger Julià, Mauro Paganini i Pep Pascual– coneguts com els pallassos del Lliure, i que amb ell tancaran l’existència d’aquest grup, recordat pels seus extraordinaris treballs: Rhümia, Rhum & Cia. i Rhumans.

Al Círcol, dissabte 4 de gener de 2020, a les 18 hores, la Secció Dramàtica de l’entitat, oferirà l’última representació d’Els Pastorets o l’Adveniment de l’Infant Jesús de Josep Maria Folch i Torres.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué i Ferrer.