7 de gener de 2020

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim

Poca cosa hi ha aquesta setmana per proposar-vos, es nota la ressaca de les festes i tot el que es prepara, encara no ha entrat a màquines, encara que es força interessant, la proposta de l’Orfeó Badaloní de canviar d’espai  per oferir les conferències d’en Ferren Compte sobre òpera.

L’Orfeó Badaloní  estrena  el cicle d’audicions i el programa operístic del 2020 amb l’audició comentada dAIDA, una de les operes mes populars de Giuseppe Verdi.  L’estrena tindrà lloc a l’Espai Betúlia, dijous 9 de gener, a les set de la tarda i serà gratuït per a tots els assistents.

Ferran COMPTE ens desvetllarà els secrets d’una de les òperes més aclamades de tots els temps, i una de les més representades en tot el món.                Verdi va musicar un llibret d’Antonio Ghisianzoni, basat en una versió francesa de Camille du Locle, segons una proposta de l’egiptòleg Auguste Manette i la primera representació va ser a l’Opera Khedival d’El Caire, el 24 de desembre de 1871 i a Espanya, es va estrenar per primera vegada al Teatre Real de Madrid el 12 de desembre de 1874. En el Liceu s’ha representat en 442 ocasions.

Torna Enric Montefusco al Círcol.  Els dels carrer Sant Anastasi estrenen el 2020 amb el cicle “Enjoy the silence” amb Enric Montefusco. Dos anys després el cantant barceloní, referent de l’indie-pop a Catalunya i a l’Estat Espanyol torna a pujar a l’escenari del Círcol a presentar nou disc. Serà  diumenge 12 de gener a dos quarts de vuit del vespre.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA