Badalona 14 de gener de 2020

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

De moment en la represa de l’any, la música és qui marca la pauta dels espectacles badalonins.


Dijous 16 de gener, a les vuit del vespre, a l’Auditori de Conservatori, es reprèn el cicle Ja és dijous!, amb un primer concert que porta el títol de BEETHOVEN A TRENC D’ALBA, a càrrec de la pianista Alba Ventura, i que serà un dels concerts amb què comencem la celebració “Beethoven” ja que el 2020, és el 250è aniversari del seu naixement.
Nascuda a Barcelona, l’Alba va fer el seu debut com a solista a l’edat de tretze anys amb l’Orquestra de Cadaqués. Des d’aleshores la seva carrera com a solista internacional no ha parat de créixer, amb invitacions que rep des de gairebé els cinc continents. La dirigeixen  grans directors,  ha format part de grans orquestres i ha aconseguit diferents guardons d’ordre nacional i internacional. En l’actualitat Alba Ventura és professora titular al Conservatori Superior de Música del Liceu.
Interpretarà les sonates núm.14 “Clar de lluna” i núm.23 “Appasionata”; de Ludwig van Beethoven.

La majoria de membres de la Dramàtica del Círcol van representar el dia de Nadal el seu tradicional espectacle. Enguany van estrenar d’ESTRELLES I TORRONS: EL MUSICAL!, on es van poder detectar els problemes que tenien el dia de l’estrena els actors i les actrius del Círcol. Però com que qui canta els seus mals espanta, doncs això, que aquí ho espantem tot amb uns quants números musicals. Es podrà tornar a veure a l’escenari del Círcol, dissabte 18 de gener, a les nou del vespre.

Carme Canela i Joan Monné, comparteixen escenaris des de fa molts anys però no ha estat fins ara que s’han decidit a enregistrar un disc tots dos junts a duet. Composicions que commouen per la bellesa i la profunditat de les lletres, totes servides a la seva manera, sense gaire arranjament, gairebé en cru. Tan senzill i tan complicat alhora. Aquest nou concert del cicle Per fi és dilluns!, tindrà lloc dilluns 20 de gener, a les vuit del vespre, a l’Escola de Música Moderna de Badalona (EMMB).

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué i Ferrer