Badalona 28 de gener de 2020

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Seguim amb la tònica de fa unes setmanes: la música amb una programació més o menys regular, va oferint concerts de tots tipus, mentre que pel que fa al teatre es van produint aparicions esporàdiques, i de la dansa ja no cal que en parlem. Esperem que s’animi el món teatral badaloní per poder recomanar-lo. 

Carles Marigó és un músic blanenc inquiet que s’interessa per tots els vessants de la música i de l’art. Aquesta inquietud ha fet que participés   en projectes per a cobla i també de música clàssica, jazz, funky, salsa, teatre, etc. És llicenciat en interpretació musical en especialitat de piano per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Va cursar els estudis amb el pianista Vladislav Bronevetsky i ha rebut premis en concursos nacional i internacionals de piano. Aquest músic, dins el cicle Ja és dilluns!, dijous 30 de gener de 2020, a l’auditori del Conservatori , a les vuit del vespre, oferirà un concert que s’ha titulat Improvisació, un recital d’improvisació inspirat en la figura de Ludwig van Beethoven i Franz Lizst, amb un repertori: ad libitum.

La companyia de teatre amateur d’antics alumnes de l’Escola Betúlia de Badalona, els Betulex, actuarà aquest cap de semana, dissabte 1, a les nou del vespre i diumenge a dos quarts de set, a l’escenari del Círcol. Oferiran una versió teatralitzada molt especial d’Un funeral de mort, la comèdia del cineasta britànic Frank Oz, en la qual una família anglesa prepara el funeral del patriarca. La tensió va creixent i surten a la llum les antigues picabaralles entre els fills. L’aparició d’un desconegut que afirma que el difunt ocultava un fosc secret contribueix a empitjorar les coses, fet que obliga la família a prendre mesures dràstiques per evitar que el funeral es converteixi en un desastre total.

Diumenge 2 de febrer, a les sis de la tarda, l’església de Sant Francesc de Bufalà serà escenari d’una gala lírica, que tindrà com a protagonistes la soprano Laia Camps i el tenor Joan Martínez Colàs, els quals oferiran  un  repertori selecte  d’aries de diferents òperes i sarsueles.

Continuant  amb música, el cicle Per fi és dilluns!: durant tota la setmana, del 3 al 7 de febrer, a les vuit del vespre, els alumnes d’instrument de l’escola pujaran a l’escenari per interpretar el repertori que han estat treballant, acompanyats de companys o professors. Una setmana plena de música!
AMICS DEL TEATRE ZORRILLA
Jaume Arqué i Ferrer