ON PODEM ANAR?

Això és el us proposem…

Benvolguts simpatitzants, com heu pogut veure alguns de vosaltres, en les dues últimes representacions teatrals que s’han portat a terme al Teatre Zorrilla, s’han repartit les butlletes que serviran per conèixer quina va ser l’obra representada durant l’any 2019 als teatres públics badalonins,   que més va agradar al públic badaloní. Doncs bé, aquestes butlletes es continuaran repartint en les dues properes representacions –Esperant Godot i Eva contra Eva– i esperem que el públic en general i tots vosaltres simpatitzants, feu efectiva la votació, ja que hores d’ara només han dipositat a l’urna un 40% de les butlletes repartides.

Pel que fa a l’agenda que us oferim aquesta setmana, la música continua dominant amb un moment. Només hi ha una oferta teatral, doncs exuberant, amb una sola oferta teatral, un monòleg.

Dijous 20 de febrer, a les vuit del vespre, a l’auditori del Conservatori, concert COLORS DEL SEGLE XX, en el qual, el DUO DIVAGAÇAO, format per Elizabeth Roma (guitarra) i Ana Moreira (violoncel), fa un recorregut musical personal i lliure on (escoltarem peces amb un significat especial). Hi escoltarem obres de Villalobos, Falla, Montsalvatge, Ariel Ramírez i Piazzola.

Divendres 21 i dissabte 22, a dos quarts de nou del vespre i diumenge 23, a les dotze del migdia i a les set de la tarda, arriba la festa grossa del Festival Internacional de Màgia XX Memorial Li-Chang, amb la Gala Internacional de Màgia. Tindrem ocasió de veure-hi els millors  il·lusionistes del moment i gaudir d’un espectacle formidable: podrem , veure Gisell, una maga peruana especialista en manipulació i màgia argumentada, comptarem amb els mags portuguesos Tà na nanga, amb un espectacle original i poètic; des d’Itàlia, el mag Shezan ens transportarà a un món fantàstic a la recerca d’un geni màgic i les seves llanties; arribat del nord d’Europa, es podrem veure el mag finlandès Marko Karvo, campió del món de màgia, que oferirà un espectacle amb aus i el número de grans il·lusions arribarà des del sud de la península de la mà del Mag Sevilla. El presentador de les gales serà el mag madrileny Jaime Figueroa i, com sempre, la direcció va a càrrec de qui és l’ànima del Festival, Enric Magoo.

Dissabte 22, a les sis de la tarda, la sala de la Societat Coral La Badalonense, serà escenari en que Projecte Ixthys Teatre de Badalona presentarà Albert López Vivancos, el qual oferirà un espectacle monologuista que han titulat A ESCENA. Com afronta un actor el personatge que ha d’interpretar? L’ha de conèixer, l’ha d’entendre, l’ha de sentir? A ESCENA, és un espectacle amb cançons de teatre musical adobat amb textos poètics que van teixint un fil conductor.

Dilluns 24 de febrer, a les vuit del vespre, l’auditori de l’Escola de Música Moderna de Badalona  torna a acollir  la Jam Hits the Town,  jam session que repassa les arrels del reggae com el roots i el rocksteady, passant pel dub, fins a sons més actuals com el new roots i el dancehall, tot deixant espai també a estils com el hip hop i el rap, nascuts al Bronx però amb origen als sound systems jamaicans, on els discjòqueis van començar a improvisar sobre bases instrumentals.

Jaume Arqué i Ferrer

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA