ON PODEM ANAR?

 

Això és el que us oferim…

Aquesta setmana no hi ha programació dels teatres públics badalonins: han olorat un pont i… la barraca tancada, com si a Badalona no quedes ningú. Queda el consol del teatre familiar i un cantautor al Círcol.

 Els espectacles infantils també ocupen la programació d’aquesta temporada al Círcol i començarà diumenge 15 d’octubre a les 11 del matí, actuant el Grup Xiula i representaran LA FESTA DEL TEMPS, una obra de gran èxit on el públic assistent farà un recorregut pel món a través dels quatre protagonistes i les emocions que els comporta per arribar a les muntanyes de l’Himàlaia i pujar a un cim de més de 5000 metres. Un espectacle viu, ple d’humor i interactiu.

Diumenge 15, a dos quarts de vuit del vespre, s’inicia al Círcol un cicle amb el títol d’Enjoy the Silence, organitzat per LastExit i fet per i per a gent que no sap viure sense la música: un certamen pensat des del respecte mutu entre artista i espectadors. El cicle comença amb COQUE MALLA, un artista imprescindible que, amb el seu disc “El último hombre en la Tierra”, ha voltat per tota la península i tancarà aquesta etapa a Badalona.

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA