Badalona, 22 de desembre de 2020

ON PODEM ANAR?

Això és el que us oferim…

Francament, per a un aficionat al teatre, veure les programacions escèniques  d’aquestes properes festes fa molta pena, i més veient que a la majoria dels teatres barcelonins hi ha el cartell d’entrades exhaurides. Entenem que és un any molt problemàtic i desitgem que aquest  maleït virus s’acabi aviat.

Per celebrar el centenari de les representacions que fa del Círcol Catòlic d’Els Pastorets o  L’adveniment de l’infant Jesús, de Josep Maria Folch i Torres, el Teatre Zorrilla,  acollirà dues representacions els dies 26, a les set de la tarda, i el 27, a les sis.  Els Pastorets s’han convertit en una cita indispensable de les festes nadalenques, no solament de la nostra ciutat, sinó de tots els pobles i viles d’arreu de Catalunya. La Dramàtica del Círcol ha carregat les piles i aixecarà el teló del Zorrilla el dia de Sant Esteve. a pesar de totes les dificultats que tenen els grups amateurs per muntar, no uns pastorets, sinó qualsevol altre text,

Les altres representacions d’Els Pastorets que tindran lloc a l’escenari del carrer Sant Anastasi, seran els dies 2, 3 i 10 de gener.

Us desitgem  BON NADAL I BON ANY NOU!

AMICS DEL TEATRE ZORRILLA

Jaume Arqué i Ferrer