Perquè escena.cat?

Badalona, tercera ciutat de Catalunya, pel que respecte al nombre d’habitants, no té premsa escrita  i el món de les arts escèniques la necessita.

Pot ser que molts dels que avui integren els grups de teatre, música  i dansa, no hagin conegut les pàgines dedicades a aquest món, que tothom esperava perquè es parlava del seus treballs i hi  havia qui es dedicava a jutjar-los  una vegada mostrats. “Revista de Badalona”, “Eco Badalonés”, “La Voz de Badalona” i fins fa poc “El Punt”, eren esperats a tots els grups i entitats i molts eren els que retallaven els articles on sortia el seu nom per arxivar-los i  tenir-ne un record. Sabem de formidables col·leccions existents a la nostra ciutat.

Portar a terme  un treball no s’acabava el dia de la seva realització, les posteriors crítiques donaven pas a parlar-ne més dies, fins hi tot s’havien provocat veritables enfrontaments impresos on hi intervenien “fans”, simpatitzants, directius, crítics i lletra ferits que opinaven i discutien sobre el fet.

Doncs bé  tot això avui no existeix. S’acaba el concert, es fa la representació o es realitza el festival de dansa i apart de que el grup  faci alguna trobada per celebrar-ho, ja no se’n parla més.

És per això que “Amics del Teatre Zorrilla” ha cregut oportú obrir una finestra en aquest món virtual, per procurar donar un ressò més ampli de tot el que es realitza dins el món de les arts escèniques de la nostra ciutat i que en aquesta finestra hi puguin treure el cap tots el que hi estiguin interessats.

Amics del Teatre Zorrilla.